Първоначално публикувано от ligo4a
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Рекламна война между BMW и AUDI
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЗнайш ли кво става ако ти се спука гума с бентли - качуваш се на репатрака и отиваш в Румъния на сервиз щото в БГ няма как да ти развият гумата.....на плажа докато чакаш..
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеМ чи и аз съм карал и си е щайга. от всичко само куатрото го бива.145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениеда , фен съм145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Аудито си е много хубава кола,който не го кефи здраве да е!
1993 Audi 80 B4 2.0 16v - 140hp /комби/ с двигател на стотарка,единственото Ауди на което съм навит,братчеда имаше такова и в никав случай не мога да кажа че беше куцо и тъпо.....тва Ауди си беше голяма резачка...Аудито беше `93,но може и да се бъркам....
Comment
-
156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеПървоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
И аз да изкажа своето скромно мнение ,крепящо се на личен опит .
Карах близо два месеца една S600L .. готина и бърза кола
Карал съм bmw 730L ,725,740IL .. също готини и комфортни коли
Карал съм аудита доста ...S2 ,A3,A4,A6,80,80 B4, A8 3.3ABT
Е по моето скромно лично мнение ,какво не ми харесва.... ами ес класата треаше ,за да сваля джама да се наведа едва ли не до стелката.Скапан интериор ,демек за мен поне старовремски ,а бе не ми напълни душата освен ръвренето.
бмв то , много ми допадна ,във всичките си вариации,повече от мерцедеса ,интериор ,екстерирор,всичко им е по готино ,единственото ,което не ме кефи в тая марка е задното ,щото умирах зимата едва ли не на всеки скилометър .
Аудито , екстерирор много симпатичен, интерирор -също така ,удобно за работа с навито ,тв то ,джамовете, да не забравям КУАТРОТО,то го има в този вариант 60-40 само при ауди и субару ,демек най доброто куатро четири зацепени ,а бе най ми харесва аудито от високия клас . единствения проблем при техните коли ,са някои от моторите ,например 2.5 ,както и автоматичните скорости ,които се бъгват малко по - често от очакваното . Иначе возия ,ускорение, комфорт ...е извинете ме ,ама залагам на ауди
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеИли в Гърцияна плажа докато чакаш..
няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщениехахаха преди време си спомням рекламата на Волво "да катастрофираш с Волво е найстина безопасно"
това дето го видях сега в аутомедия ме побърка от смях ....
"да катастрофираш с Волво е найстина безопасно.... ако седиш в Сааб"
хахаха
Според мен двете марки вече се борят за първото място , но както и да гледаме Шведите са напред със сигурността .. безмислено е.
Твърдо за Волво и Сааб .. само се подяждат , а и двете знаят , че по-сигурно от това няма на къде .. (освен ако не се блъснеш с 280 в стена и не си жив ...)
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениеАуди било дърво ?? тва може да го каже само някой дето не е крал Ауди .
Даже напротив ..
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеАз съм карал - дърво ехаха
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениесега да кажеш колко годишни са били тия коли а
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеАуди 100 (не знам с какъв мотор беше) и ауди 80 б4 - таралясници
Лично за мен Ауди се вдигнаха много , като пуснаха Дизеловите мотори (новото поколение)
Лично съм изпитал вървежа на 4.2 TDi Quattro , на А8 L (предполагам няма някой който да не знае за какво седи L)
Даде разхо 6.9 с каране 90-110 от София до Пловдив..
На връщане даде 10 , с настъпване до 278 км/ч (само на някои участъци)
Лично за мен , само този мотор е истината ..
Войната м/у Мерцедес и БМВ е по-голяма отколкото м/у Ауди и който и да е .. но да не изпуснат да се покажат , се бутат м/у шамарите.
Според мен Ауди могат да се бутнат в класа на M5 и E55/63 AMG , с новото RS6 , което според мен разбива всички класации.
Докато Мерцедес имат най-добрата возия и комфорт , то Ауди имат повече комфорт , после возия .. а БМВ нямат нищо , освен задно предаване.
Лично мнение!
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеТая реклама ми заби нож в гърба ..
Според мен двете марки вече се борят за първото място , но както и да гледаме Шведите са напред със сигурността .. безмислено е.
Твърдо за Волво и Сааб .. само се подяждат , а и двете знаят , че по-сигурно от това няма на къде .. (освен ако не се блъснеш с 280 в стена и не си жив ...)
Аз съм на мнението , че Ауди НЕ Е дърво ..
Даже напротив ..
Знаем за теб ..
Забележи , в отговора си не спомена , че още няма 18 .. нищо ,че на скайпа е набор 84 ..
Таралясник .. браво бе , вие голями шофьори.
Лично за мен Ауди се вдигнаха много , като пуснаха Дизеловите мотори (новото поколение)
Лично съм изпитал вървежа на 4.2 TDi Quattro , на А8 L (предполагам няма някой който да не знае за какво седи L)
Даде разхо 6.9 с каране 90-110 от София до Пловдив..
На връщане даде 10 , с настъпване до 278 км/ч (само на някои участъци)
Лично за мен , само този мотор е истината ..
Войната м/у Мерцедес и БМВ е по-голяма отколкото м/у Ауди и който и да е .. но да не изпуснат да се покажат , се бутат м/у шамарите.
Според мен Ауди могат да се бутнат в класа на M5 и E55/63 AMG , с новото RS6 , което според мен разбива всички класации.
Докато Мерцедес имат най-добрата возия и комфорт , то Ауди имат повече комфорт , после возия .. а БМВ нямат нищо , освен задно предаване.
Лично мнение!
Въпрос на лично мнение
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Сори, но не ми харесват и двете, пък съм пробвал тва-онова от въпросните марки (все по-нови от моята кола)... Специално за Ауди (А6, 2006-ти набор), ами друса като каручка, верно тежко е и ляга добре на пътя при 200 и кусур километра, особено куатро версията, но това му е единственото предимство. Настоящата 5-ца е по-готина като усещане, но пък задното предаване я прави единствено и само лятна кола... И нека не забравяме, че тези коли в нашата мила родина се карат основно от бесни селтициGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment