Известие

Collapse
No announcement yet.

Рекламна война между BMW и AUDI

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ligo4a Покажи съобщение
    ти какво- да не си фен на ауди ааа?
    да , фен съм

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Знайш ли кво става ако ти се спука гума с бентли - качуваш се на репатрака и отиваш в Румъния на сервиз щото в БГ няма как да ти развият гумата.....
      Или в Гърция на плажа докато чакаш..
      Lexus IS200

Comment

М чи и аз съм карал и си е щайга. от всичко само куатрото го бива.

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
          М чи и аз съм карал и си е щайга. от всичко само куатрото го бива.
          Като Quattro-то на Ауди няма друга такова животно... няма такава синхронизация
          145 QV ex.
          146 Boxer TOTAL ex.
          147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
            да , фен съм
            + 1 от мен
            145 QV ex.
            146 Boxer TOTAL ex.
            147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Аудито си е много хубава кола,който не го кефи здраве да е!
              1993 Audi 80 B4 2.0 16v - 140hp /комби/ с двигател на стотарка,единственото Ауди на което съм навит,братчеда имаше такова и в никав случай не мога да кажа че беше куцо и тъпо.....тва Ауди си беше голяма резачка...Аудито беше `93,но може и да се бъркам....
              Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 13:43. Основание: .

Comment

Тези от Ауди верно станаха смешни вече
                http://www.youtube.com/watch?v=jaJK9...eature=related
                156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34629

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                    Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                    Е, и?

Comment

И аз да изкажа своето скромно мнение ,крепящо се на личен опит .
                      Карах близо два месеца една S600L .. готина и бърза кола
                      Карал съм bmw 730L ,725,740IL .. също готини и комфортни коли
                      Карал съм аудита доста ...S2 ,A3,A4,A6,80,80 B4, A8 3.3ABT
                      Е по моето скромно лично мнение ,какво не ми харесва.... ами ес класата треаше ,за да сваля джама да се наведа едва ли не до стелката.Скапан интериор ,демек за мен поне старовремски ,а бе не ми напълни душата освен ръвренето.
                      бмв то , много ми допадна ,във всичките си вариации,повече от мерцедеса ,интериор ,екстерирор,всичко им е по готино ,единственото ,което не ме кефи в тая марка е задното ,щото умирах зимата едва ли не на всеки скилометър .
                      Аудито , екстерирор много симпатичен, интерирор -също така ,удобно за работа с навито ,тв то ,джамовете, да не забравям КУАТРОТО,то го има в този вариант 60-40 само при ауди и субару ,демек най доброто куатро четири зацепени ,а бе най ми харесва аудито от високия клас . единствения проблем при техните коли ,са някои от моторите ,например 2.5 ,както и автоматичните скорости ,които се бъгват малко по - често от очакваното . Иначе возия ,ускорение, комфорт ...е извинете ме ,ама залагам на ауди

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Май му се вижда краят клик
                        Last edited by Pepo; d.m.y г., 14:46.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          Или в Гърция на плажа докато чакаш..
                          или отиваш в "Премиум кар" горе до студентски град щото те са представител и официален сервизен център за Бентли в България.....ама понеже всички знаят нали.....
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
                            хахаха преди време си спомням рекламата на Волво "да катастрофираш с Волво е найстина безопасно"

това дето го видях сега в аутомедия ме побърка от смях ....

"да катастрофираш с Волво е найстина безопасно.... ако седиш в Сааб"

хахаха
                            Тая реклама ми заби нож в гърба ..
                            Според мен двете марки вече се борят за първото място , но както и да гледаме Шведите са напред със сигурността .. безмислено е.
                            Твърдо за Волво и Сааб .. само се подяждат , а и двете знаят , че по-сигурно от това няма на къде .. (освен ако не се блъснеш с 280 в стена и не си жив ...)

Ауди било дърво ?? тва може да го каже само някой дето не е крал Ауди .
                            Аз съм на мнението , че Ауди НЕ Е дърво ..
                            Даже напротив ..

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                            Аз съм карал - дърво е хаха
                            Знаем за теб ..

сега да кажеш колко годишни са били тия коли а
                            Забележи , в отговора си не спомена , че още няма 18 .. нищо ,че на скайпа е набор 84 ..

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                            Ауди 100 (не знам с какъв мотор беше) и ауди 80 б4 - таралясници
                            Таралясник .. браво бе , вие голями шофьори.

Лично за мен Ауди се вдигнаха много , като пуснаха Дизеловите мотори (новото поколение)

Лично съм изпитал вървежа на 4.2 TDi Quattro , на А8 L (предполагам няма някой който да не знае за какво седи L)

Даде разхо 6.9 с каране 90-110 от София до Пловдив..
                            На връщане даде 10 , с настъпване до 278 км/ч (само на някои участъци)

Лично за мен , само този мотор е истината ..

Войната м/у Мерцедес и БМВ е по-голяма отколкото м/у Ауди и който и да е .. но да не изпуснат да се покажат , се бутат м/у шамарите.

Според мен Ауди могат да се бутнат в класа на M5 и E55/63 AMG , с новото RS6 , което според мен разбива всички класации.

Докато Мерцедес имат най-добрата возия и комфорт , то Ауди имат повече комфорт , после возия .. а БМВ нямат нищо , освен задно предаване.

Лично мнение!

Comment

Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщение
                              Тая реклама ми заби нож в гърба ..
                              Според мен двете марки вече се борят за първото място , но както и да гледаме Шведите са напред със сигурността .. безмислено е.
                              Твърдо за Волво и Сааб .. само се подяждат , а и двете знаят , че по-сигурно от това няма на къде .. (освен ако не се блъснеш с 280 в стена и не си жив ...)

Аз съм на мнението , че Ауди НЕ Е дърво ..
                              Даже напротив ..

Знаем за теб ..

Забележи , в отговора си не спомена , че още няма 18 .. нищо ,че на скайпа е набор 84 ..

Таралясник .. браво бе , вие голями шофьори.

Лично за мен Ауди се вдигнаха много , като пуснаха Дизеловите мотори (новото поколение)

Лично съм изпитал вървежа на 4.2 TDi Quattro , на А8 L (предполагам няма някой който да не знае за какво седи L)

Даде разхо 6.9 с каране 90-110 от София до Пловдив..
                              На връщане даде 10 , с настъпване до 278 км/ч (само на някои участъци)

Лично за мен , само този мотор е истината ..

Войната м/у Мерцедес и БМВ е по-голяма отколкото м/у Ауди и който и да е .. но да не изпуснат да се покажат , се бутат м/у шамарите.

Според мен Ауди могат да се бутнат в класа на M5 и E55/63 AMG , с новото RS6 , което според мен разбива всички класации.

Докато Мерцедес имат най-добрата возия и комфорт , то Ауди имат повече комфорт , после возия .. а БМВ нямат нищо , освен задно предаване.

Лично мнение!
                              По-добре да нямам "нищо" и да съм със ЗАДНО, отколкото комфорт пу*ки маини и па да съм с предно
                              Въпрос на лично мнение

B&B Racing | bb-racingteam.com
                              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Сори, но не ми харесват и двете, пък съм пробвал тва-онова от въпросните марки (все по-нови от моята кола)... Специално за Ауди (А6, 2006-ти набор), ами друса като каручка, верно тежко е и ляга добре на пътя при 200 и кусур километра, особено куатро версията, но това му е единственото предимство. Настоящата 5-ца е по-готина като усещане, но пък задното предаване я прави единствено и само лятна кола... И нека не забравяме, че тези коли в нашата мила родина се карат основно от бесни селтици
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X