поредният тъп галфон който го мързи да си паркира на синята зона, която е на 2 метра от него!!! добре ве, какъв манталитет трябва да имаш за да го направиш това?

Известие
Collapse
No announcement yet.
Селянин ли си или да?
Collapse
X
-
На мен ми е по-интересно, ония фуражкаджии посрани, дето всеки ден киснат от другата страна на булеварда, къде ли си драпат дзвънците точно в този момент?!
А патрулките дето са минали, докато тоя си кеси на островчето, дали са го глобили?!
А служителите на "Паркинги и гаражи" дето редовно фучат с паяка по тоя булевард, дали са го вдигнали?!
Такива прости галфони, докато не ги изрежеш 100-200лв. глоба, няма да се научат никога.... ама то кой да ги глоби, като глобяващите кълват на двайсетачкиsigpic
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениемен сякаш СА ми се види номера пък не знам.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщението който си го носи в душата и му е в кръвта, няма как да избяга от корените си... ако ще на личната карта да ти пише и 20 Амстердам авеню, Манхатън!
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщениеСъс сигурност е селяндур, ама иначе може и на тоя булевард да е израстнал...а по старите, като баща ми отидоха на село
.....израснах в тоя квартал, ама на..... сега съм далече.......селенията винаги се вре в центъра, въпрос на престиж...нали се сещаш
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениее тва не го прави неселянинLast edited by galinves71; d.m.y г., 22:06.
Comment
Comment