Известие

Collapse
No announcement yet.

Селянин ли си или да?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Селянин ли си или да?

поредният тъп галфон който го мързи да си паркира на синята зона, която е на 2 метра от него!!! добре ве, какъв манталитет трябва да имаш за да го направиш това?

88
    Да
    80.68%
    71
    Може би
    19.32%
    17
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

На мен ми е по-интересно, ония фуражкаджии посрани, дето всеки ден киснат от другата страна на булеварда, къде ли си драпат дзвънците точно в този момент?!
    А патрулките дето са минали, докато тоя си кеси на островчето, дали са го глобили?!
    А служителите на "Паркинги и гаражи" дето редовно фучат с паяка по тоя булевард, дали са го вдигнали?!
    Такива прости галфони, докато не ги изрежеш 100-200лв. глоба, няма да се научат никога.... ама то кой да ги глоби, като глобяващите кълват на двайсетачки
    sigpic

Comment

Нахален си е ... но има къде къде по брутални селяни с МПС-та
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Вие не разбирате. Този е от недосегаемите и безсмъртните...
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

То затова във София стана невъзможно да се кара
          WEST SIDE

Comment

Не знам дали е расъл на село, но със сигурност е тарикат, щото може да паркира там. А останалите са балъци, щото не могат да паркират там!

Comment

Мен на кореняк ми прилича
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic
              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Със сигурност е селяндур, ама иначе може и на тоя булевард да е израстнал

Comment

то който си го носи в душата и му е в кръвта, няма как да избяга от корените си... ако ще на личната карта да ти пише и 20 Амстердам авеню, Манхатън!
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

мен сякаш СА ми се види номера пък не знам.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                      мен сякаш СА ми се види номера пък не знам.
                      е тва не го прави неселянин
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Що обиждате селяните не разбирам?
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                          то който си го носи в душата и му е в кръвта, няма как да избяга от корените си... ако ще на личната карта да ти пише и 20 Амстердам авеню, Манхатън!
                          ибах тая лична карта

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщение
                            Със сигурност е селяндур, ама иначе може и на тоя булевард да е израстнал
                            .....те тия дет израснаха на тоя булевард, отдавна не са в България....гарантирам...а по старите, като баща ми отидоха на село.....израснах в тоя квартал, ама на..... сега съм далече.......селенията винаги се вре в центъра, въпрос на престиж...нали се сещаш
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              е тва не го прави неселянин
                              анджък де.абе от де тая мания да се делят някой люде на селяни и по-от тях не мога да разбера?кво е това селянин,дет е роден и отишал в града или просто някаква поредна чесня на някой столичанин?туй къв си от село или от град не е критерий за предимство или недостатък,въпросът е ,кво имаш под косата и как го използваш.
                              Last edited by galinves71; d.m.y г., 22:06.

Comment

Working...
                              X