If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искам да ми кажете с какво ви пречи на движението?
Ако беше на улицата разбирам Разбирачи
...ами на пешеходците пречи!!!
..изтапанил се е баш на островчето и пешеходната пътека...а някоя майка с количка трябва да му одере боята...ако се загледаш по внимателно!
Е как що - щото можеш да минаваш на червено и да паркираш като юнака на снимката!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
стигни до момента да караш стандартен мерцедес пък тогава ще разбереш що струва толкова пари
Ако се вгледаш внимателно ще забележиш че съм ЗАДМИНАЛ момента да карам и НАИ-ДОБРИТЕ И НОВИ мерцедесчета.. А ти маи не си се докосвал до 1 6 6... ... ...
..тия пичове от Бургас започват да се вписват в темата, като гледам спора
Еее, защо пък да се вписвам в темата. Не не, не е така... Като казах че съм задминал този момент имах предвид - не че имам много пари, защото нямам, а това че съм направил по-добрия избор за кола (според мен) от този на темата... Надявам се колеги да ме подкрепят... Не съм тварач...... ... ,.,, ... данеби да съм объркал форума?!!! ... ... ....
Еее, защо пък да се вписвам в темата. Не не, не е така... Като казах че съм задминал този момент имах предвид - не че имам много пари, защото нямам, а това че съм направил по-добрия избор за кола (според мен) от този на темата... Надявам се колеги да ме подкрепят... Не съм тварач...... ... ,.,, ... данеби да съм объркал форума?!!! ... ... ....
Нищо лично братле...това е форума за теб!!!...щом си напреднал с парата...един анцуг с три ленти и си ти!!!
п.с.... надявам се че имаш чуство за хумор
стигни до момента да караш стандартен мерцедес пък тогава ще разбереш що струва толкова пари
Брато, незнам защо ама тамън напишеш едно две свестни неща и веднага почваш със заяждането после. Колко коли си карал и защо реши че стандартен мерцедес е върха на сладоледа. Да ти кажа точно тия С -класи са толко смотани че само си даваш парите за емблемата, а и Е-класите до 2001 също са големи "кенефи". Ако искаш ще ти дам 166-цата да покараш и после да кажеш защо треа да даде човек пари отгоре за нещо което има само слава мерцедес та мерцедес, това е както и като повечето колеги си мислят че Алфата е супер спортна нищо че това е било мноого отдавна.
Тоя се изтарикатил, гледам че си стои в колата......иначе понякога си е приключение след като спреш на синята на Руски пам, и да намериш лелка с талонче, един ден търсих точно 10 минути такава....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment