Известие

Collapse
No announcement yet.

Селянин ли си или да?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Искам да ми кажете с какво ви пречи на движението?
    Ако беше на улицата разбирам Разбирачи
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

Comment

Комплексар с мерцедес.. Може ли да дадеш един куп пари за стандартна кола(мерц), освен ако не си селяндур или ,, разбирач"...
      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
        Искам да ми кажете с какво ви пречи на движението?
        Ако беше на улицата разбирам Разбирачи
        ...ами на пешеходците пречи!!!
        ..изтапанил се е баш на островчето и пешеходната пътека...а някоя майка с количка трябва да му одере боята...ако се загледаш по внимателно!
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
          Комплексар с мерцедес.. Може ли да дадеш един куп пари за стандартна кола(мерц), освен ако не си селяндур или ,, разбирач"...
          стигни до момента да караш стандартен мерцедес пък тогава ще разбереш що струва толкова пари
          Last edited by SFINKS; d.m.y г., 16:43.

Comment

Е как що - щото можеш да минаваш на червено и да паркираш като юнака на снимката!
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
              стигни до момента да караш стандартен мерцедес пък тогава ще разбереш що струва толкова пари
              Ако се вгледаш внимателно ще забележиш че съм ЗАДМИНАЛ момента да карам и НАИ-ДОБРИТЕ И НОВИ мерцедесчета.. А ти маи не си се докосвал до 1 6 6... ... ...
              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

..тия пичове от Бургас започват да се вписват в темата, като гледам спора

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  ..тия пичове от Бургас започват да се вписват в темата, като гледам спора
                  Еее, защо пък да се вписвам в темата. Не не, не е така... Като казах че съм задминал този момент имах предвид - не че имам много пари, защото нямам, а това че съм направил по-добрия избор за кола (според мен) от този на темата... Надявам се колеги да ме подкрепят... Не съм тварач...... ... ,.,, ... данеби да съм объркал форума?!!! ... ... ....
                  Last edited by qpwo; d.m.y г., 23:43.
                  sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

човека е тарикат, може да си плати глобата и си спира, кво даже е доста изобретателен ако питате мен, евала
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Еее, защо пък да се вписвам в темата. Не не, не е така... Като казах че съм задминал този момент имах предвид - не че имам много пари, защото нямам, а това че съм направил по-добрия избор за кола (според мен) от този на темата... Надявам се колеги да ме подкрепят... Не съм тварач...... ... ,.,, ... данеби да съм объркал форума?!!! ... ... ....
                      Нищо лично братле...това е форума за теб!!!...щом си напреднал с парата...един анцуг с три ленти и си ти!!!
                      п.с.... надявам се че имаш чуство за хумор

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Нищо лично братле...това е форума за теб!!!...щом си напреднал с парата...един анцуг с три ленти и си ти!!!
                        п.с.... надявам се че имаш чуство за хумор
                        Братле, прочети внимателно последния ми пост...
                        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                          Брато, незнам защо ама тамън напишеш едно две свестни неща и веднага почваш със заяждането после. Колко коли си карал и защо реши че стандартен мерцедес е върха на сладоледа. Да ти кажа точно тия С -класи са толко смотани че само си даваш парите за емблемата, а и Е-класите до 2001 също са големи "кенефи". Ако искаш ще ти дам 166-цата да покараш и после да кажеш защо треа да даде човек пари отгоре за нещо което има само слава мерцедес та мерцедес, това е както и като повечето колеги си мислят че Алфата е супер спортна нищо че това е било мноого отдавна.

Comment

Братле, прочети внимателно последния ми пост...
                            ...е, нямаш чуство за хумор....събирай пара, иначе с тая 166 накъде)

Comment

е защо няма отрицателен отговор !!
                              тоoooo забелязвам тенденциозност при анкетата

Comment

Тоя се изтарикатил, гледам че си стои в колата......иначе понякога си е приключение след като спреш на синята на Руски пам, и да намериш лелка с талонче, един ден търсих точно 10 минути такава....
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X