е ай ся. аз не съм си зел състезателна кола. просто исках да е евтина и хубава с климатик и да не е преди 2000-та. освен алфа друга няма такава
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вижте какво имах на чистачката на алфата днес
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениее ай ся. аз не съм си зел състезателна кола. просто исках да е евтина и хубава с климатик и да не е преди 2000-та. освен алфа друга няма такава:P
156 SW '02
Comment
-
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеи хубава казахsigpic
Comment
-
едно момиче каза че тва е женски почерк. и имам съмнения коя ще да е. едно момиче комшиика ми каза че неможела да излене един път щот и бех заклещил колата и викам кат ми спираш на мястото така е. абе тя не са заяждаше ама аз са напрайх на лош и казах че на място за 4 коли неможа да спира само тя. пък на брат и бмвто не е някво мошно. кое го прай по хубаво?
Comment
-
Колега, айде да вземеш да пишеш по-грамотно.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеТова с бележката ме уби направо!
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениетая тема е за общи приказки33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
Comment