Известие

Collapse
No announcement yet.

Вижте какво имах на чистачката на алфата днес

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

************** неможе ли да покажа белешката дето намерих на колата си на някой дет са ************с мен или завижда
    Last edited by pr_00f; d.m.y г., 14:38.

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
      да ва еба.
      Кого по-точно ще ебеш? Мен ли?
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ее пак се нахварлиха върху колегата.. той искаше да сподели какво намерил на колата вие за триене, какво му е за триенето? Та това даже треа се пусне в БМВ форума да видят до къде са пропаднали БМВджиите.
        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
          Ее пак се нахварлиха върху колегата.. той искаше да сподели какво намерил на колата вие за триене, какво му е за триенето? Та това даже треа се пусне в БМВ форума да видят до къде са пропаднали БМВджиите.
          мерси колега. просто другите колеги са поизневрени явно. неискам да ме мразите. неискам да се заяждам с никой. в тоя форум съм щото и аз имам алфа.

Comment

Което е чудесно , но път факта че имате Алфа не означава че можете да нарушавате правилата на форума.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
              Та това даже треа се пусне в БМВ форума да видят до къде са пропаднали БМВджиите.
              с такива изказвания ние се излагаме,не те

тоя пичага дето е написал това надали има на идея,какво представлява марката БМВ...камоли Алфа Ромео такива дребни душички нямат никакви ценности....те не знаят защо живеят въобще интересно ще ми стане ако го видиш и го попиташ:Добре де,защо мислиш така? сигорно отговора му ще съдържа нещо от рода"бе хубави са на външен вид...ама имат много тънки ламарини" не случайно слагам кавички,защото цитирам е за какво говориме
              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
              sigpic

Comment

Никога , не съм вярвала, че в този раздел ще почета подобна тема.

Искренно моля модераторите да преместят темата някъде при общите или в чат направо, а ако смятат че това е невъзможно, моля създателя на тази тема на промени поне правописните грешки в заглавието ,че да не прави неприятно впечатление, на гостите на форума които просто са влезнали да прочетат любопитни и ценни неща за марката АЛФА РОМЕО.
                Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
                Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
                Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
                  с такива изказвания ние се излагаме,не те

тоя пичага дето е написал това надали има на идея,какво представлява марката БМВ...камоли Алфа Ромео такива дребни душички нямат никакви ценности....те не знаят защо живеят въобще интересно ще ми стане ако го видиш и го попиташ:Добре де,защо мислиш така? сигорно отговора му ще съдържа нещо от рода"бе хубави са на външен вид...ама имат много тънки ламарини" не случайно слагам кавички,защото цитирам е за какво говориме
                  Абе то ясно , че ние ще се изложим ако се постни ама аз го каза метафорично. Колега след като ти е писал тази бележка значи нещо го мъчи човечеца.. Аз си харесвам моята алфа и не трябва да пиша никакви бележки по чужди коли да казвам , че мойта е по хубавам, според мен тоя пич просто си избива комплексите и с този надпис се опитва да се излъже самичък.
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

така като гледам форума на бмв за е46 са оказва че бмвтата не са по здрави от алфите. язък че са по скъпи

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
                      така като гледам форума на бмв за е46 са оказва че бмвтата не са по здрави от алфите. язък че са по скъпи
                      Абе колега то и ти не си мн мн колегиален .. то от кола до кола има бая разлика ако се грижиш за колата няма ти прай проблеми това е ..

Comment

не бе щото ми са праат сички че алфата била с слабо окачване, че били с дефекни двигатели , абе кво ли не съм чувал. пък познавам хора с такива алфи дет не са сменяли нищо

Comment

Ае какво ги слушаш и ти, отиваш при някаф майстор и викаш ае кажи ми мнение за алфа и какво следва ооо мани това се чупи нон стоп и земи го питай тогава а колко алфи си правил в сервиза отговора ще е или 1-2 или 0 ко да коментираме повече... Значи пича казва , че се чупят ама не е правил 1? А хич да не е питай колко БМВ аудита и VW са минали и колко алфи ей така за статистика. Наслушах се на такива коментари.. И аз разпитвах за алфа и всеки ми каза , че тфа не било кола само се чупела и ко ли не .. ама на взех си я и не си я давам ..

Comment

намерих кой е писал бележката. един приятел с бмв 318 91-ва ми са е базикнал като е идвал в асеновград без да са обади. закрийте темата. и писах темата там щото незнам къде трябваше да е напиша

Comment

Хм, кажи на твоя приятел че се пише Alfa Romeo, не ALfa Romeo.Някак си не изглежда естествено.
                              sigpic
                              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

то по "баварски" така се пише колега, ти незнаеш ли
                                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                                X