************** неможе ли да покажа белешката дето намерих на колата си на някой дет са ************с мен или завижда
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вижте какво имах на чистачката на алфата днес
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеда ва еба.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Ее пак се нахварлиха върху колегата.. той искаше да сподели какво намерил на колата вие за триене, какво му е за триенето? Та това даже треа се пусне в БМВ форума да видят до къде са пропаднали БМВджиите.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеЕе пак се нахварлиха върху колегата.. той искаше да сподели какво намерил на колата вие за триене, какво му е за триенето? Та това даже треа се пусне в БМВ форума да видят до къде са пропаднали БМВджиите.
Comment
-
Което е чудесно , но път факта че имате Алфа не означава че можете да нарушавате правилата на форума.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеТа това даже треа се пусне в БМВ форума да видят до къде са пропаднали БМВджиите.
тоя пичага дето е написал това надали има на идея,какво представлява марката БМВ...камоли Алфа Ромеотакива дребни душички нямат никакви ценности....те не знаят защо живеят въобще
интересно ще ми стане ако го видиш и го попиташ:Добре де,защо мислиш така? сигорно отговора му ще съдържа нещо от рода"бе хубави са на външен вид...ама имат много тънки ламарини" не случайно слагам кавички,защото цитирам
е за какво говориме
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Никога , не съм вярвала, че в този раздел ще почета подобна тема.
Искренно моля модераторите да преместят темата някъде при общите или в чат направо, а ако смятат че това е невъзможно, моля създателя на тази тема на промени поне правописните грешки в заглавието ,че да не прави неприятно впечатление, на гостите на форума които просто са влезнали да прочетат любопитни и ценни неща за марката АЛФА РОМЕО.Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениес такива изказвания ние се излагаме,не те
тоя пичага дето е написал това надали има на идея,какво представлява марката БМВ...камоли Алфа Ромеотакива дребни душички нямат никакви ценности....те не знаят защо живеят въобще
интересно ще ми стане ако го видиш и го попиташ:Добре де,защо мислиш така? сигорно отговора му ще съдържа нещо от рода"бе хубави са на външен вид...ама имат много тънки ламарини" не случайно слагам кавички,защото цитирам
е за какво говориме
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениетака като гледам форума на бмв за е46 са оказва че бмвтата не са по здрави от алфите. язък че са по скъпи.. то от кола до кола има бая разлика ако се грижиш за колата няма ти прай проблеми това е
..
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Ае какво ги слушаш и ти, отиваш при някаф майстор и викаш ае кажи ми мнение за алфа и какво следва ооо мани това се чупи нон стоп и земи го питай тогава а колко алфи си правил в сервиза отговора ще е или 1-2 или 0 ко да коментираме повече... Значи пича казва , че се чупят ама не е правил 1? А хич да не е питай колко БМВ аудита и VW са минали и колко алфи ей така за статистика. Наслушах се на такива коментари.. И аз разпитвах за алфа и всеки ми каза , че тфа не било кола само се чупела и ко ли не .. ама на взех си я и не си я давам..
Comment
Comment