Известие

Collapse
No announcement yet.

Като какъв се определяш, Алфист или алфаджия?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Като какъв се определяш, Алфист или алфаджия?

Темата се породи от една скорошна много разисквана тема, в която едни са определени като Алфисти, други като алфаджии. Ти като какъв се определяш?
    87
    Алфист
    80.46%
    70
    Алфаджия
    19.54%
    17

The poll is expired.

sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Алфист

155 2.5 V6
    Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Алфист,но има ли разлика
      WEST SIDE

Comment

Бивш голфаджия (такова животно нЕма), и алфист...
        sigpic
        Alfa Romeo 156 2.4JTD
        Mazda CX-5

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
          Темата се породи от една скорошна много разисквана тема, в която едни са определени като Алфисти, други като алфаджии. Ти като какъв се определяш?
          Да разисквана и в същия момент много проста тема(както и да е).За мен съм си Алфист,а пък за другите.Поздрави и нема да се ядосвате.
          ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
          sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
          0898463130-Румен

Comment

Алфаджия е ... може би човек дето е .. супер "неправилен" .. някъв дето не заслужава изобщо да кара кола , човек дето е скаран с всички правила ..
            В смисъл .. така е и с Голфаджийте ..
            Ако е "Голфист" то той си гледа колата , радва й се , и не я пъне да се покаже сред другите , ами цени това което има .. също като Алфиста.

Аз съм Алфист
            Обичам каквото имам да се цени , да се пази и да радва не само мойто око , но и това на колегите на пътя и т.н.

Comment

Тая тема, малко нереална ми се струва. Незнам, кой ще пусне вот алфаджия....а аз пуснах. Много ще станат алфистите.
              Фърча по улиците, светкат, бибиткам/нищо, че клаксона не работи от известно време/, пиля гуми...Чистокръвен алфаджия..
              sigpic
              Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
              Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
              Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Хихи - успя да ме изпревариш.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Що за въпрос е това?
                  Обичам си колата и съм луд фен на марката
                  АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                  FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

АлфаджиЙка що няма?
                    Карай...аз и без друго съм с рейса.Няма пари за бензин...
                    Живея в агресивна и неприятна среда.За манталитета, придобит в тази среда, не е нужно и да се говори. Носят се легенди. Алфаджиите ги обичат навсякъде.
                    Главно за тази арогантност е неоправдано високото е самочувствие,но карам Алфа все пак...страшна работа!. Обичам да съм заобиколена от свъсени, агресивни и издаващи скудоумие лица, на колегите си алфаджиЙ.
                    Last edited by viki; d.m.y г., 10:57.
                    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Що ли си мисля, че е по-важно, не как се определяш, а как те определят в случая
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Що ли си мисля, че е по-важно, не как се определяш, а как те определят в случая
                        Важно е ако ти пука за чуждото мнение!
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Аз съм си един прост шофьор от село, лятото ставам донор от време на време с една Хонда

п.с. бавно мисля, не виждам разликата, а примерно, че най-много ми харесва дизайна на Алфа Ромео в комбинация с цената - това е друга бира. Не се самоопределям с никаква марка автомобили, но за протокола мога да кажа, че съм алфист, или алфаджия според ситуацията. Няма как да гласувам и за двете, по ме кефи алфаджията. Хубавите момичета харесват лошите момчета.
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 11:41.

Comment

Алфаджия, алфист или просто онанист
                            156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                            Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Хаха тва е все едно във форума на ЦСКА да питаш: Какви сте - цесекари, или цеденевисти....за да си алфаджия ти трябва рег. номер започващ с РК и няколко лепенки, бучащо гърне и светещи пръскалки на чистачките предполагам...аз не отговарям на тези строги изисквания, така че съм си прост алфист хаха
                              (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Working...
                              X