Темата се породи от една скорошна много разисквана тема, в която едни са определени като Алфисти, други като алфаджии. Ти като какъв се определяш?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Като какъв се определяш, Алфист или алфаджия?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеТемата се породи от една скорошна много разисквана тема, в която едни са определени като Алфисти, други като алфаджии. Ти като какъв се определяш?.Поздрави и нема да се ядосвате.
ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
0898463130-Румен
Comment
-
Алфаджия е ... може би човек дето е .. супер "неправилен" .. някъв дето не заслужава изобщо да кара кола , човек дето е скаран с всички правила ..
В смисъл .. така е и с Голфаджийте ..
Ако е "Голфист" то той си гледа колата , радва й се , и не я пъне да се покаже сред другите , ами цени това което има .. също като Алфиста.
Аз съм Алфист
Обичам каквото имам да се цени , да се пази и да радва не само мойто око , но и това на колегите на пътя и т.н.
Comment
-
Тая тема, малко нереална ми се струва. Незнам, кой ще пусне вот алфаджия....а аз пуснах. Много ще станат алфистите.
Фърча по улиците, светкат, бибиткам/нищо, че клаксона не работи от известно време/, пиля гуми...Чистокръвен алфаджия..sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
АлфаджиЙка що няма?
Карай...аз и без друго съм с рейса.Няма пари за бензин...
Живея в агресивна и неприятна среда.За манталитета, придобит в тази среда, не е нужно и да се говори. Носят се легенди.Алфаджиите ги обичат навсякъде.
Главно за тази арогантност е неоправдано високото е самочувствие,но карам Алфа все пак...страшна работа!. Обичам да съм заобиколена от свъсени, агресивни и издаващи скудоумие лица, на колегите си алфаджиЙ.
Last edited by viki; d.m.y г., 10:57.“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЩо ли си мисля, че е по-важно, не как се определяш, а как те определят в случаяsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Аз съм си един прост шофьор от село, лятото ставам донор от време на време с една Хонда
п.с. бавно мисля, не виждам разликата, а примерно, че най-много ми харесва дизайна на Алфа Ромео в комбинация с цената - това е друга бира. Не се самоопределям с никаква марка автомобили, но за протокола мога да кажа, че съм алфист, или алфаджия според ситуацията. Няма как да гласувам и за двете, по ме кефи алфаджията. Хубавите момичета харесват лошите момчета.Last edited by Доко; d.m.y г., 11:41.
Comment
-
Хаха тва е все едно във форума на ЦСКА да питаш: Какви сте - цесекари, или цеденевисти....за да си алфаджия ти трябва рег. номер започващ с РК и няколко лепенки, бучащо гърне и светещи пръскалки на чистачките предполагам...аз не отговарям на тези строги изисквания, така че съм си прост алфист хаха(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
Comment