Известие

Collapse
No announcement yet.

Като какъв се определяш, Алфист или алфаджия?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
    Хаха тва е все едно във форума на ЦСКА да питаш: Какви сте - цесекари, или цеденевисти....за да си алфаджия ти трябва рег. номер започващ с РК и няколко лепенки, бучащо гърне и светещи пръскалки на чистачките предполагам...аз не отговарям на тези строги изисквания, така че съм си прост алфист хаха
    Според твойта логика в България има цял град алфаджии , баси...!!!!

Comment

Важното е не като какъв определяш себе си, а другите как те определят. Аз вече писах какво мисля за колегата със сребристата 155. Няма да се повтарям, щото не искам отново да нарушавам Правилата на форума
      2014: Deutschland über alles

Comment

Не трябва да ти пука за мнението на другите. Харесвам си алфата, мн красива,технически издържана кола със спортен дух, иначе аз не съм нито алфист, нито алфаджия, и двете думи имат едно значение. Аз съм както каза един колега за себеси, един онанист с една мн красива италианска белисима, аз и колата се красим взаимно...без коментар
        хахах колега spe4elist, половината от тези дори не се сещам какво означават
        Last edited by rusiq86; d.m.y г., 12:18.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

@bonev

Колега, пропуснал си няколко аспекта:
          • Алфител
          • Алфатор
          • Алфач
          • Алфар
          • Алфьор

и други, за които и аз не се сещам в момента...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
            @bonev

• Алфител
            • Алфатор
            • Алфач
            • Алфар
            • Алфьор

Колега, тез нарицателни не ги знаех...
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
              Според твойта логика в България има цял град алфаджии , баси...!!!!
              Там, на Запад от София са поклонници предимно на германското висше автомобилостроене, но съм виждал и алфаджии бесни и опелджии. Иначе е възможно и без РК на номера, но трябва да го носиш в сърцето хахаха
              (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

То си личи - няма нужда да гласуваме
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                  @bonev

• Алфител
                  • Алфатор
                  • Алфач
                  • Алфар
                  • Алфьор

Да,да и Алфчар-нещо средно между фен на АР и овчар
                  145 QV ex.
                  146 Boxer TOTAL ex.
                  147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                    Не трябва да ти пука за мнението на другите. Харесвам си алфата, мн красива,технически издържана кола със спортен дух, иначе аз не съм нито алфист, нито алфаджия, и двете думи имат едно значение. Аз съм както каза един колега за себеси, един онанист с една мн красива италианска белисима, аз и колата се красим взаимно...без коментар
                    хахах колега spe4elist, половината от тези дори не се сещам какво означават
                    Напълно съм съгласен с русия. Пък и какво значение има? Който си харесва колата си я харесва.
                    Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Според мен тук не става въпрос кой колко си харесва колата и какво ще кажат другите за теб или автомобила ти, а бате ви Бонев пита като какъв тип манталитет се определяте ? Ами много просто - имате два вариянта : тип "селяк" или "по-голям селяк". Няма шофьори в тази държава и в тези каубойски условия които могат да оцелеят по друг начин.
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 13:48.

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        ...хахах колега spe4elist, половината от тези дори не се сещам какво означават
                        мдаа, колко гуми имаш още да изтриеш, докато научиш...

Comment

Я съм си кротък алфист
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Е аз съм млад шофер смея да твърдя, имам нямам 60к км през скромното си пребиваване по пътищата,покарал съм различни дизеларки и бензинки. Еми аз съм от типа чаровен селянин с красиво возило тогава...хахаха...иначе за мнението на околните, еми който не ме харесва да каже на жена си да ме вземе в тях да не ме гледат по улиците и така
                            Last edited by rusiq86; d.m.y г., 13:40.
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Е па и аз гласувах, че съм алфаджия, тя анкетата е анонимна (мисля), после няма да се гледа, кой какъв се самогласувал, а общия резултат - така, че ако го добутаме до 50/50 ще бъде най-справедливо (пък дори и да не е истинското отношение такова). Пък кой за какъв се мисли, без да му дреме за мнението на другите - "анкета у таа работа нема да помогне"

Без да влагам персонални нападки, интересно ми е защо сега, хора които бяха за заключването на въпросната скорошна тема, пускат друга, която носи сериозен риск да завърши с подобен раздор, щото в предишната имаше ясно разделение на мненията на две, и в тая дискутираните определния са две...

Пак казвам, това не е персонално заяждане с никого, просто вече си мисля, че трябва да забравим тоя спор за общото благо, щото другия вариант е да продължим със "ми АЗ така си мисля и ТИ не ме бъркаш въобще... Ми АЗ пък си мисля обратното и те въобще не ме бъркаш"... "АЗ съм афлист ТИ не си", "Не, не аз съм алфист, ти си гледай работата"

ЕДИТ: Извинявам се - сега видях, че не са анонимни тия анкети, ама все там, пак съм си алфаджия, че ако се изкараме всички алфисти, ще се самоизлъжем жестоко
                              Last edited by Sm0k; d.m.y г., 14:14.
                              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                                Е па и аз гласувах, че съм алфаджия, тя анкетата е анонимна (мисля....сега видях, че не са анонимни тия анкети
                                Е, сега стана страшно! Всички те разбрахме
                                156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                                Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Working...
                                X