If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хаха тва е все едно във форума на ЦСКА да питаш: Какви сте - цесекари, или цеденевисти....за да си алфаджия ти трябва рег. номер започващ с РК и няколко лепенки, бучащо гърне и светещи пръскалки на чистачките предполагам...аз не отговарям на тези строги изисквания, така че съм си прост алфист хаха
Според твойта логика в България има цял град алфаджии , баси...!!!!
Важното е не като какъв определяш себе си, а другите как те определят. Аз вече писах какво мисля за колегата със сребристата 155. Няма да се повтарям, щото не искам отново да нарушавам Правилата на форума
Не трябва да ти пука за мнението на другите. Харесвам си алфата, мн красива,технически издържана кола със спортен дух, иначе аз не съм нито алфист, нито алфаджия, и двете думи имат едно значение. Аз съм както каза един колега за себеси, един онанист с една мн красива италианска белисима, аз и колата се красим взаимно...без коментар
хахах колега spe4elist, половината от тези дори не се сещам какво означават
Според твойта логика в България има цял град алфаджии , баси...!!!!
Там, на Запад от София са поклонници предимно на германското висше автомобилостроене, но съм виждал и алфаджии бесни и опелджии. Иначе е възможно и без РК на номера, но трябва да го носиш в сърцето хахаха
Не трябва да ти пука за мнението на другите. Харесвам си алфата, мн красива,технически издържана кола със спортен дух, иначе аз не съм нито алфист, нито алфаджия, и двете думи имат едно значение. Аз съм както каза един колега за себеси, един онанист с една мн красива италианска белисима, аз и колата се красим взаимно...без коментар
хахах колега spe4elist, половината от тези дори не се сещам какво означават
Напълно съм съгласен с русия. Пък и какво значение има? Който си харесва колата си я харесва.
Според мен тук не става въпрос кой колко си харесва колата и какво ще кажат другите за теб или автомобила ти, а бате ви Бонев пита като какъв тип манталитет се определяте ? Ами много просто - имате два вариянта : тип "селяк" или "по-голям селяк". Няма шофьори в тази държава и в тези каубойски условия които могат да оцелеят по друг начин.
Е аз съм млад шофер смея да твърдя, имам нямам 60к км през скромното си пребиваване по пътищата,покарал съм различни дизеларки и бензинки. Еми аз съм от типа чаровен селянин с красиво возило тогава...хахаха...иначе за мнението на околните, еми който не ме харесва да каже на жена си да ме вземе в тях да не ме гледат по улиците и така
Е па и аз гласувах, че съм алфаджия, тя анкетата е анонимна (мисля), после няма да се гледа, кой какъв се самогласувал, а общия резултат - така, че ако го добутаме до 50/50 ще бъде най-справедливо (пък дори и да не е истинското отношение такова). Пък кой за какъв се мисли, без да му дреме за мнението на другите - "анкета у таа работа нема да помогне"
Без да влагам персонални нападки, интересно ми е защо сега, хора които бяха за заключването на въпросната скорошна тема, пускат друга, която носи сериозен риск да завърши с подобен раздор, щото в предишната имаше ясно разделение на мненията на две, и в тая дискутираните определния са две...
Пак казвам, това не е персонално заяждане с никого, просто вече си мисля, че трябва да забравим тоя спор за общото благо, щото другия вариант е да продължим със "ми АЗ така си мисля и ТИ не ме бъркаш въобще... Ми АЗ пък си мисля обратното и те въобще не ме бъркаш"... "АЗ съм афлист ТИ не си", "Не, не аз съм алфист, ти си гледай работата"
ЕДИТ: Извинявам се - сега видях, че не са анонимни тия анкети, ама все там, пак съм си алфаджия, че ако се изкараме всички алфисти, ще се самоизлъжем жестоко
Comment