Първоначално публикувано от santo_traficante
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Като какъв се определяш, Алфист или алфаджия?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеМалиййй, сигурно е много трудно там...
там под ника ми пише "майстор сечко"Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеЯзе катУ мУдератУр у голфаджискиьо форум начи сАм Алфаджия- я го покажи тоя лексус дето си написал там в подписо, че ми мяза на любимия ми техен модел от близкото минало
по темата - определям се като сектант!Last edited by Furious 155; d.m.y г., 22:00.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеА там има ли демокрация а ?
раздаваме "модули" и "бананчета" за добър ден
п.с. форум на lexus
http://lexus-bulgaria.com/index.phpVolvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеХаха тва е все едно във форума на ЦСКА да питаш: Какви сте - цесекари, или цеденевисти....за да си алфаджия ти трябва рег. номер започващ с РК и няколко лепенки, бучащо гърне и светещи пръскалки на чистачките предполагам...аз не отговарям на тези строги изисквания, така че съм си прост алфист хаха
Адаш,знам,че си достатъчно умен и за това те каня на някои от сбирките на сектата в Перник,Аз там съм гост,но знам,че ще преглътнат своеволието ми.Гарантирам ти,че там въпреки славата на Перник,няма да намериш нито един алфаджия,а много свестни момчета и момичета.Единствената издънка там е Лудия Канар,щото вместо да пие бира,постоянно си търси балончето(наш майтап)На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment