Пускам тази анкета с цел да проверя как ежедневието се отразява на обикновения българин. Многото часове работа, стресът, кофти храната и куп други работи скапват нервите на човек, а оттам и живота му занапред. Вие сте...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нервен човек ли сте?
Collapse
X
-
Нервен човек ли сте?
104Да, стресът и работата ме скапват отвсякъде.15.38%16Малко, но усещам, че всеки следващ ден се изнервям все повече.33.65%35Не, старая се да се овладявам.33.65%35Не ми пука от нищо.17.31%18Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бившаТагове: Няма
-
Смея да твърдя, че съм доста самодисциплиниран, и други са ми казвали, че имам "олимпийско спокойствие" и почти не ми се е случвало да се вбеся истински поне на този етап.След 10-на години едва ли ще съм такаVideo meliora proboque deteriora sequor.
Comment
-
Не се изнервям от работа, а от липса на такава. Като има работа деня ми минава бързо, удовлетворен съм, има парички и всичко е ок. Иначе много ме товарят отрицателно настроените личности, способен съм да се изсмея на някой в лицето само защото е намръщен бурсук.Last edited by code; d.m.y г., 15:43.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Пълно перде съм.....трябва да ми бръкнеш в задника, за да ти се случи нещо лошо
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
И аз посещавам една фитнес заличка, та там си изкарвам нервите и кривотийте. Иначе смея да твърдя че паля доста бързо, и се ядосвам предимно за елементарни глупости.Старая се да се владея и рядко си изпускам нервите, но когато стане незнам какво превя, не мисля и ... Добре че бързо ми минава, след 10 минутки съм забравил за какво съм се ядосал.Та така...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеИ аз посещавам една фитнес заличка, та там си изкарвам нервите и кривотийте. Иначе смея да твърдя че паля доста бързо, и се ядосвам предимно за елементарни глупости.Старая се да се владея и рядко си изпускам нервите, но когато стане незнам какво превя, не мисля и ... Добре че бързо ми минава, след 10 минутки съм забравил за какво съм се ядосал.Та така...Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша
Comment
-
Пфф....като гласувах бях първия по първи критери и малко се стреснах ама гледам има и други.Ми мене от нерви ми избиват едни червени петна по темето в косата точно и сега като се изкъпах видях, че са станали от едно на четри.Един приятел имаше подобни и му бяха казали, че може да оплишевее на тези места и че били се появявали от нерви.А дано утре стигна до кожния или поне да звънна да питам с какво да се мажа и колко.Тъпи гадни нерви.Колко са вредни не е истина.
Edit:Сега ми се изясни, защо не се разбираме много с тебе - не друго, а сблъсък на еднакви характери.Добре, че като пиша, в по-вечето случаи, съм изморен и нямам сили да се нервирам - пу,пу.Last edited by sen7; d.m.y г., 23:54.мене ме нема, в целата схема........
Comment
Comment