Известие

Collapse
No announcement yet.

Нервен човек ли сте?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нервен човек ли сте?

Пускам тази анкета с цел да проверя как ежедневието се отразява на обикновения българин. Многото часове работа, стресът, кофти храната и куп други работи скапват нервите на човек, а оттам и живота му занапред. Вие сте...
    104
    Да, стресът и работата ме скапват отвсякъде.
    15.38%
    16
    Малко, но усещам, че всеки следващ ден се изнервям все повече.
    33.65%
    35
    Не, старая се да се овладявам.
    33.65%
    35
    Не ми пука от нищо.
    17.31%
    18
    Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Еее лекичко съм нервен ама само от време на време
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Смея да твърдя, че съм доста самодисциплиниран, и други са ми казвали, че имам "олимпийско спокойствие" и почти не ми се е случвало да се вбеся истински поне на този етап.След 10-на години едва ли ще съм така
      Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Аз по някога направо откачам
        ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
        sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
        0898463130-Румен

Comment

Не се изнервям от работа, а от липса на такава. Като има работа деня ми минава бързо, удовлетворен съм, има парички и всичко е ок. Иначе много ме товарят отрицателно настроените личности, способен съм да се изсмея на някой в лицето само защото е намръщен бурсук.
          Last edited by code; d.m.y г., 15:43.
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Пълно перде съм..... трябва да ми бръкнеш в задника, за да ти се случи нещо лошо
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Яко нерви, цел ден нерви, цяла вечер нерви, добре че ходим У залата та там разпущам малко!
              145 QV ex.
              146 Boxer TOTAL ex.
              147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

И аз посещавам една фитнес заличка, та там си изкарвам нервите и кривотийте. Иначе смея да твърдя че паля доста бързо, и се ядосвам предимно за елементарни глупости.Старая се да се владея и рядко си изпускам нервите, но когато стане незнам какво превя, не мисля и ... Добре че бързо ми минава, след 10 минутки съм забравил за какво съм се ядосал.Та така...
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Зависи от сутринта ако съм се наспал добре съм супер спокое, но ако е батното цял ден съм нервен и полудял.
                  Alfa Romeo 155 1.8 TS 1992 - bivsha
                  Alfa Romeo 155 1.8 TS 1994 - bivsha
                  Alfa romeo 155 2.0 16v 1996 - nastoqshtna
                  sigpic

Comment

Аз бих казал че много бързо паля и ми минава по-бавно.
                    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                      И аз посещавам една фитнес заличка, та там си изкарвам нервите и кривотийте. Иначе смея да твърдя че паля доста бързо, и се ядосвам предимно за елементарни глупости.Старая се да се владея и рядко си изпускам нервите, но когато стане незнам какво превя, не мисля и ... Добре че бързо ми минава, след 10 минутки съм забравил за какво съм се ядосал.Та така...
                      Аз съм същата стока

Comment

изключително нервен съм, мразя да чакам, да слушам глупости, да ме занимават с такива, някой да ми се държи като шефче насреща и т.н. за съжаление паля много бързо, а съм едва на 20 ... работата понякога адски много ме изнервя
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Пфф....като гласувах бях първия по първи критери и малко се стреснах ама гледам има и други.Ми мене от нерви ми избиват едни червени петна по темето в косата точно и сега като се изкъпах видях, че са станали от едно на четри.Един приятел имаше подобни и му бяха казали, че може да оплишевее на тези места и че били се появявали от нерви.А дано утре стигна до кожния или поне да звънна да питам с какво да се мажа и колко.Тъпи гадни нерви.Колко са вредни не е истина.

Edit:Сега ми се изясни, защо не се разбираме много с тебе - не друго, а сблъсък на еднакви характери.Добре, че като пиша, в по-вечето случаи, съм изморен и нямам сили да се нервирам - пу,пу.
                          Last edited by sen7; d.m.y г., 23:54.
                          мене ме нема, в целата схема........

Comment

Не съм чувал за тези петна, но със сигурност нервите водят до побеляване на косата и оплешивяване при мъжа, това е 100% доказано.

Comment

E съм нормално изнервен, като цяло бивам, само се чудя, защо храната да е кофти?!Храна има всякаква и всеки да си избира, това, което душа му сака
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X