Известие

Collapse
No announcement yet.

За безопасния сеХ:P (18+/-.).. или 'квото падне :D

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хи-хи-хи,има колеги,които, имат мнение , и относно мини модата
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
      Случва се, да се боднем нещо случайно
      Ебаси, възхитен съм от блестящо използвания израз -
      - да се боднем - това звучи сякаш излиза от устата на жена, която по принцип се набожда на нещо, независимо случайно, преднамерено или нарочно - ако аз пишех това щяше да се реши че обичам да вървя в насрещното платно, щото аз обикновенно съм тоя с шилото, а не прободения......а и все пак темата е написана от жена, така че въпроса изглежда съвсем синтактично правилно зададен, както и определението.....
      - боднем нещо случайно - туй вече е изцяло в мъжката половина на игрището, обикновенно щом ври от пача насам - натъй, нии сме тия дето наблождаме нещо на ятагана........
      Браво, браво.......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

После,жените много говорели ,и усложнявали нещата
        След такъв ,литературен анализ, лирическия герой,едва ли ,ще има желание ,за друго,освен ,да се бодне, с куршум в следпоочието
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

отиде та се не виде
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

viki, чудя се дали тоя аватар с торбичка от била си го боднала случайно?
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

При нея случайни неща има ли?
              .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Наскоро не ми се е случвало да бодна нещо случайно, падам си малко моногамен, а и въпреки че не ми се е изхабило шилото все още, мисля че колкото случайно съм набол, и ми стига толкова, пък и гледам да не правя неща дето не бих искал да ги правят на мен - нахлузих брачния хомот, и така.......
                Иначе по темата - преди когато бях айляк редовно пусках малкия огнеоборец на мисия без предпазен шлифер, и въпреки безбройните пожари в ямболската околия, досега за мой късмет съм се отървал без изгаряния, макар че доста аверчета бяха поне по веднъж лятнати(от ЛЯТ - Лют Ямболски Трипер) - бях доста услужлив, никога не оставях пожар да гори дълго, но просто съм имал късмет може би......или пък просто съм бил претенциозен......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

космонавт без скафандър виждали ли сте ?

и беше ли свеж и спокоен или беше зачервен и подпухнал.......................

истината е, че по свободни писти само с каската иначе става за травматология работата

а пък за моногамията мога само да кажа, че всичко за което е нужно да се използва завоалирана дума е лошо.........................................
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Ха-ха,Ники,
                    имам една приятелка от Ст.Загора(едни от най-ценните ми приятелки са от там,бай дъ уей ) ,но не живее в България.Беше си дошла ,за някаква ваканция,излязля,свалила се ,с някакъв младеж,в дискотеката...Целувки,прегръдки ,нещата отивали към логичен завършек,ноооо пича казал "Аз да не съм мъж за една нощ"
                    п.п.
                    торбичката Била ,на аватарЯ е за един колега
                    п.п.п
                    Темата ,е направен изцяло ,за ФЪН!Затова ,е и ,в този раздел.Затова е, и в този стил-това за неразбралите
                    Моралната полиция,да ходи в храстите

Comment

Ха-ха,Ники,
                      имам една приятелка от Ст.Загора(едни от най-ценните ми приятелки са от там,бай дъ уей ) ,но не живее в България.Беше си дошла ,за някаква ваканция,излязля,свалила се ,с някакъв младеж,в дискотеката...Целувки,прегръдки ,нещата отивали към логичен завършек,ноооо пича казал "Аз да не съм мъж за една нощ"
                      Ама разбира се, ние тука не сме леки мъже, аз се чудя как изобщо и е позволил да го целуне......и то на първа среща.....гювеч се пуска чак на 3-4 среща, и то при определени обстоятелства.....

Comment

Мммммм,не е бил местен.Най-вероятно ,студент-Ветеринарна медицина,3ти курс

Comment

Мммммм,не е бил местен.Най-вероятно ,студент-Ветеринарна медицина,3ти курс
                          Е остава другия вариант - от Ямбол да е бил.....това "Ние" го употребявам в доста широк смисъл....или просто е прифанал от заралии....

Comment

е па мое да е било либоф от пръв "поглид"
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Абе аз като се загледах в рецептата от темата, това не спира ли така да се каже кръвообръщението - толкова много пристягане с изолирбанд ебаси......

Comment

не дава да се върне кръвта, остава си "там" и работите стават по натопорчени от всякога хахахахахаха

изпростех....

---------- Post added at 14:36 ---------- Previous post was at 14:36 ----------

повече от обикновено
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X