If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За безопасния сеХ:P (18+/-.).. или 'квото падне :D
п.п
съобразявайте се има и малки деца посетители на форума
И да има нали и те трябва да се образоват някога,мисля,че сега е добро време.
Иначе по темата:само по начина описан в първия пост,иначе става прекалено опасно и напрегнато съществуването.
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Само внимавайте за танкисти, че мноу сърбел после (поне така казват де). Пък ако някой вече се е вредил с такива, знам и рецепта за махането им.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Хахах кой ли пък ще е този който няма да ползва торбичко от Пикадили да речем а такива от Била?
А иначе е хубаво да се използва "шлифер", че знаеш ли какво и кой е бил преди това там. Както казва докторо при които ходим да се преглеждаме, "Аз вас вече по пишките ви познавам". Хубаво е човек от време на време да ходи по такива прегледчета.
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Много лятно-морска темичка, бравос Вики
Та да се изкажа и аз: 'айде всеки да си признае дали не са му се случвали таквизи случайности... Пък дали с или без предпазни средства - май всичко зависи от случая, или имаше една поговорка "където те сварата свари".
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Много лятно-морска темичка, бравос Вики
Та да се изкажа и аз: 'айде всеки да си признае дали не са му се случвали таквизи случайности... Пък дали с или без предпазни средства - май всичко зависи от случая, или имаше една поговорка "където те сварата свари".
Уважаеми колеги,Лято е.Навсякъде ври от пача
Случва се, да се боднем нещо случайно
Какви мерки взимате,за да се пазите от нашественици?
Ето,аз споделям ,любимата рецепта(споделена ми е, от колегата boncer ) за безопасен секс : "Капут,изолирбанд,капут,изолирбанд,капут,изолирбан д,тобичка от Била ,изолирбанд......
Работи безотказно
е те такова животно не съм виждала
п.п. Вики в Неделя съм във Варна моля те организирай един парад към 21:30ч. (да не плашим ората по светло) пред Метро, ша ма разпознаеш с многото торбички в ръката
alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми
Comment