Известие

Collapse
No announcement yet.

Метъляга с кракомобил

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
    досега не съм бил по-сигурен като съм давал оценка "За боклука" на някоя тема.Айде да не правим всеки форум facebook.Мисля, че 99% от хората тук не се интересуваме от това, че нямаш кинти а искаш да имаш книжка и кола и хубава музика в къщи
    Айдеее, поредният станал с гъза нагоре днес...
    Кът' не те кефи - ами не я чети, бе! Някой да те е карал да влизаш да я четеш? Аз не влизам в темите, които не са ми интересни. Някой пита и аз отговарям. В случая не беше точно питане, но както и да е...

Comment

Първоначално публикувано от SPEEDER_BG Покажи съобщение
      Кът' не те кефи - ами не я чети, бе! Някой да те е карал да влизаш да я четеш? Аз не влизам в темите, които не са ми интересни. Някой пита и аз отговарям. В случая не беше точно питане, но както и да е...
      Радко, малко по-спокойно го раздавай, хората които са писали на безумната ти тема са доста по запознати с правилата на форума и знаят как да контактуват, извинявай но ако всеки като теб почне да пише какво има, какво иска да има и какво едва ли ще има форума ще стане един бъг. Айде със здраве
      Kappa SW
      Bravo GT
      Mondeo RS

Comment

Първоначално публикувано от SPEEDER_BG Покажи съобщение
        Абе не се засягай сега, всеки сам за себе си решава и мисли...Иначе наистина някои песни от френския рап са хубави...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Баси и яката тема, бързо я местя в чат раздела преди да са ви налазили модераторите за спам.
          А тук на воля си кендзайте.

Метъл лялялаляла , метъл ляляляля метъъълллллл, ляляляляляаааа.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение

Метъл лялялаляла , метъл ляляляля метъъълллллл, ляляляляляаааа.
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Какво се хилиш кат' ряпа бре , парчето е маса яко.

http://www.youtube.com/watch?v=WBPlHQKMtFQ
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                Какво се хилиш кат' ряпа бре , парчето е маса яко.

http://www.youtube.com/watch?v=WBPlHQKMtFQ
                Наистина си е яко!
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                X