If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Де избягахте колежкии. Давайте мнения, че да ми връщате вярата в съществуването на мръсници (мръсница=момиче с богато въображение, или поне така беше докато бях ученик )
А по темата какво мислите за предната седалка на алфичките? По скромния ми опит знам, че седалката докрай, момичето е на нея разкрачено на земята остава място за момчето да коленичи
Дайте някакви нови идеи, за GTV-то разбрах, но нямам на разположение такава красавица
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Е толкова ли изпадна в безидейност?! То ако трябва да палнираме всичко. Действай на random
Емиии.... По принцип не, но в колата съм малко по-спънат, че голфа ми има още следи от токчета по тавана и колоните на вратите та... за в колата съм в криза от към идеи иначе не се оплаквам
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Де избягахте колежкии. Давайте мнения, че да ми връщате вярата в съществуването на мръсници (мръсница=момиче с богато въображение, или поне така беше докато бях ученик )
А по темата какво мислите за предната седалка на алфичките? По скромния ми опит знам, че седалката докрай, момичето е на нея разкрачено на земята остава място за момчето да коленичи
Дайте някакви нови идеи, за GTV-то разбрах, но нямам на разположение такава красавица
Ами да в 156 става с опъната седалка , но по-добре е на предния капак
Тва ако сее случило на някой твой познат да напишеш какво е станало,че ми стана интересно дали са му платили за кожата на човека.Иначе тва направо разбива .
Тва ако сее случило на някой твой познат да напишеш какво е станало,че ми стана интересно дали са му платили за кожата на човека.Иначе тва направо разбива .
Ми и на мен ми стана интересно...Дали са му уважили причината
Не знам какво е станало. А на мен ми стана интересно-как се повредила кожата .
А сега за студентите: внимавайте колко ще ги свършите в колите
Хахахаха Яко, но все пак ми се струва, че тия двата документа са си яко бъзик. То бива бива ама пък да изтрещиш чак толкова, че да пишеш такива неща
То вече дотолкова е дигнат приема ,че е по-голям отколкото кандидатстващите,че
Я дяда Петка от село не е решил,не е влязъл у новата спицялнус с светло бъдищи "Туризъм на млекодойния скункз".
Comment