Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата и ...........таковането--> продължение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
    Oфффф, пак ли бе...
    Писна ми вече - държа да ви кажа, че от другия месец отивам в манастир и трябва да си наваксам обаче.

Приемам предложения от колежки на ЛС, осигурявам безплатни хубави моменти!
    Е на то голямо наваксване ще падне
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Де избягахте колежкии. Давайте мнения, че да ми връщате вярата в съществуването на мръсници (мръсница=момиче с богато въображение, или поне така беше докато бях ученик )
      А по темата какво мислите за предната седалка на алфичките? По скромния ми опит знам, че седалката докрай, момичето е на нея разкрачено на земята остава място за момчето да коленичи
      Дайте някакви нови идеи, за GTV-то разбрах, но нямам на разположение такава красавица
      sigpic
      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
      BMW 316 Compact '95

Comment

Е толкова ли изпадна в безидейност?! То ако трябва да палнираме всичко. Действай на random
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
          Е толкова ли изпадна в безидейност?! То ако трябва да палнираме всичко. Действай на random
          Емиии.... По принцип не, но в колата съм малко по-спънат, че голфа ми има още следи от токчета по тавана и колоните на вратите та... за в колата съм в криза от към идеи иначе не се оплаквам
          sigpic
          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
          BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от Raya Покажи съобщение
            Пхаха, постнатото от Raya ме води до мисълта за по-лек откъм последствия вариант клик
            156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
            Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
              Де избягахте колежкии. Давайте мнения, че да ми връщате вярата в съществуването на мръсници (мръсница=момиче с богато въображение, или поне така беше докато бях ученик )
              А по темата какво мислите за предната седалка на алфичките? По скромния ми опит знам, че седалката докрай, момичето е на нея разкрачено на земята остава място за момчето да коленичи
              Дайте някакви нови идеи, за GTV-то разбрах, но нямам на разположение такава красавица
              Ами да в 156 става с опъната седалка , но по-добре е на предния капак
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Тва ако сее случило на някой твой познат да напишеш какво е станало,че ми стана интересно дали са му платили за кожата на човека.Иначе тва направо разбива .
                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                  Тва ако сее случило на някой твой познат да напишеш какво е станало,че ми стана интересно дали са му платили за кожата на човека.Иначе тва направо разбива .
                  Ми и на мен ми стана интересно...Дали са му уважили причината
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не знам какво е станало. А на мен ми стана интересно-как се повредила кожата .

А сега за студентите: внимавайте колко ще ги свършите в колите
                    Attached Files

Comment

Хахахаха Яко, но все пак ми се струва, че тия двата документа са си яко бъзик. То бива бива ама пък да изтрещиш чак толкова, че да пишеш такива неща

Comment

Пича бая изпити е взел,щом само 5 са му останали още 1 курс

---------- Post added at 10:14 ---------- Previous post was at 10:12 ----------

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                        Хахахаха Яко, но все пак ми се струва, че тия двата документа са си яко бъзик. То бива бива ама пък да изтрещиш чак толкова, че да пишеш такива неща
                        То вече дотолкова е дигнат приема ,че е по-голям отколкото кандидатстващите,че
                        Я дяда Петка от село не е решил,не е влязъл у новата спицялнус с светло бъдищи "Туризъм на млекодойния скункз".
                        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Абе ти направо ме разбиваш от всякаде, от къде ги вадиш тези архиви
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            Абе ти направо ме разбиваш от всякаде, от къде ги вадиш тези архиви
                            Бе нз от къде ги вади ама къртат ...
                            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Бе нз от къде ги вади ама къртат ...
                              А не бе аз даже си ги изтеглих
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

И те така, ТЕ!

Comment

Working...
                                X