Известие

Collapse
No announcement yet.

Да превърнеш някого в дума...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да превърнеш някого в дума...

Колеги шЪ знайти изтрещяла съм ! Миналата седмица в петъка осъзнах,че има една много кофти част от действителността, а именно хората превръщат другите около себе си в думи. Думи нарицателни на нещо, обезличават колегите, дори близките си ... просто с една дума...Отнемат индивидуалността на някого, имплицирайки в него някоя дума, не си правят труда да го познават, просто се обръщат към него с въпросната дума, влагайки често пъти в нея някакво доста негативно отношение.
    Питам аз, редно ли е това аджеба? Колко от нас си дават сметка реално как се отнасят към близките си и обкръжението си? Трябва ли да си държиме цървулчето на вратата, че да ни плющи по главата всеки път, когато излизаме, че да ни напомня,че не сме тръгнали от върха? Пътя към върха е кофти и горе явно е много самотно, обаче важно е да не се забравя кой през какво е минал, за да достигне до него...Горе нищо не е вечно, днеска си там, утре те няма...та да не забравяме тези, които сме срещнали по пътя нагоре, защото утре, когато тръгнем надолу може пак да се срещнем със същите хора ...
    Влюбена в Alfa Romeo GTV
    GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Иве наистина си изтрещяла
    Обаче човек като се замисли си е наистина така...
    Ама тебе ко ти пука качваш се на самолета и се махаш от простотиите на земята
    Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 14:33.
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

.
      Last edited by viki; d.m.y г., 20:14.
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

живейте се живота и не се занимавайте с глупости, света няма да го промените Вие, а обратното...
        sigpic
        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
        0889 636 093

Comment

ей колегите, шЪ знайтИ всичко това води само до едно, а именно до това,че ще ви се качат на главата... Някой да ми каже легален начин за превъзпитание на хора, над 30 годишна възраст...
          Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
            Някой да ми каже легален начин за превъзпитание на хора, над 30 годишна възраст...
            тц... иначе и аз бих го използвал! Нищо ново не поемат тия хора .

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
              ей колегите, шЪ знайтИ всичко това води само до едно, а именно до това,че ще ви се качат на главата... Някой да ми каже легален начин за превъзпитание на хора, над 30 годишна възраст...
              Аааа над 30 години легален начин начин
              Ама с тоя става
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аз знам начин за контролиране на мъже над 30 години за жени мисля, че нищо няма измислено.
                Я вземи и разтълкуваи подробно какво искаш да кажеш с тия думи и превръщания щото схванах само посоката на вятъра ама не и какво носи.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                  Аз знам начин за контролиране на мъже над 30 години за жени мисля, че нищо няма измислено.
                  Я вземи и разтълкуваи подробно какво искаш да кажеш с тия думи и превръщания щото схванах само посоката на вятъра ама не и какво носи.
                  Колегата ми на лична може да дискутираме подробностите...
                  А иначе имам развитие на нещата от деня, а именно разбрах, че нещата се развиват така, както позволим това да се случи...
                  Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

Само аз ли не сфащам за що иде реч....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Маи колежката ми се струва че мъжа и не я слуша пък може да се бъркам нещо
                      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Дума дупка не прави, но за дума се гони до дупка ,
                        Значи света нас обръща и ние него, образно казано, перефраза на думи на В Левски, който пък ги е взаимствал от Библията.Говори се за "времето", а то на практика е едно и също, казано по друг начин-нищо ново под слънцето
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Не схващаш,бе брат или не си вярваш на очите.Едно хлапе е осъзнало,що е това чест и достойнство!На всичко отгоре,май го е открило само.Другото е боза!
                          Радвам се ,че пра-баба ми е права,а тя казваше,че дъртите винаги са смятали,че от младите не става нищо.Според нея и според мене,винаги става от тях нещо.Просто нямаме очи да го видиме или ни обхваща завистта,че те могат,а ние не!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                            Маи колежката ми се струва че мъжа и не я слуша пък може да се бъркам нещо
                            Определено си в грешка, изобщо не става дума за мъжа ми или за личния ми живот...най-малкото е признак на лошо възпитание да се слага тема за нечий личен живот...Става дума за елементарни човешки взаимоотношения, за това как хората не се уважават в ежедневието си, не зачитат усилията на останалите, не третират някого като личност и индивидуалност, а като дейност...това накратко.
                            Влюбена в Alfa Romeo GTV

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Не схващаш,бе брат или не си вярваш на очите.Едно хлапе е осъзнало,що е това чест и достойнство!На всичко отгоре,май го е открило само.Другото е боза!
                              Радвам се ,че пра-баба ми е права,а тя казваше,че дъртите винаги са смятали,че от младите не става нищо.Според нея и според мене,винаги става от тях нещо.Просто нямаме очи да го видиме или ни обхваща завистта,че те могат,а ние не!
                              Както винаги се изказа компетентно
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X