Много зле тея и първо друга кола удари идиота...
Известие
Collapse
No announcement yet.
:(
Collapse
X
-
на същия този завой ама в обратна посока, ме сгащиха с ръчна било предпоставка за ПТП... нямаше жива кола а полицаите как се появиха от нищото не знам... както и да е разбрахме се по благоприятен за мен начин и от тогава ръчната я хващам само като паркирам
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениена същия този завой ама в обратна посока, ме сгащиха с ръчна било предпоставка за ПТП... нямаше жива кола а полицаите как се появиха от нищото не знам... както и да е разбрахме се по благоприятен за мен начин и от тогава ръчната я хващам само като паркирамAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
абе може да се случи на всеки който се опита да се прай на щофер и има движение . Аз затва гледам ако прая глупости да съм сам не само в колата ами и на пътяsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
А вие ко, кат седнете у феррарито и с 30 ли че го карате? ЕВАЛАТА че правят шоу, видях ги на живо, като им чух звукът - направо ми влезна незнам къде, уникален кеф, особено като им вдигнаха оборотите.
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеА вие ко, кат седнете у феррарито и с 30 ли че го карате? ЕВАЛАТА че правят шоу, видях ги на живо, като им чух звукът - направо ми влезна незнам къде, уникален кеф, особено като им вдигнаха оборотите."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Там доста често се цафират и за това има и често полиция. На няколко пъти съм щял да ходя на тенекиджия заради такива малоумнициТо хубаво правят шоу ама защо се опитват да дрифтират като не могат? И как се изнася в насрещното малоумникът като там няма добра видимост? Жалко за колата която удари преди трактора
Comment
-
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеAlfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
Comment