Известие

Collapse
No announcement yet.

:(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Много зле тея и първо друга кола удари идиота...
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

на същия този завой ама в обратна посока, ме сгащиха с ръчна било предпоставка за ПТП... нямаше жива кола а полицаите как се появиха от нищото не знам... както и да е разбрахме се по благоприятен за мен начин и от тогава ръчната я хващам само като паркирам

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
        на същия този завой ама в обратна посока, ме сгащиха с ръчна било предпоставка за ПТП... нямаше жива кола а полицаите как се появиха от нищото не знам... както и да е разбрахме се по благоприятен за мен начин и от тогава ръчната я хващам само като паркирам
        Там доста често вардят,явно има защо
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Тоя до живот ще си прави промоцийки пеша без да му плащат докато изкара за това ферари
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

абе може да се случи на всеки който се опита да се прай на щофер и има движение . Аз затва гледам ако прая глупости да съм сам не само в колата ами и на пътя
            sigpic
            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

.....егати човека...съсипа една хубава кола...като не може да не се опитва.

Comment

А вие ко, кат седнете у феррарито и с 30 ли че го карате? ЕВАЛАТА че правят шоу, видях ги на живо, като им чух звукът - направо ми влезна незнам къде, уникален кеф, особено като им вдигнаха оборотите.

B&B Racing | bb-racingteam.com
                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                  А вие ко, кат седнете у феррарито и с 30 ли че го карате? ЕВАЛАТА че правят шоу, видях ги на живо, като им чух звукът - направо ми влезна незнам къде, уникален кеф, особено като им вдигнаха оборотите.
                  Че и повече ще го юркаме даже, тоя бая пенсионерски го кара, ама първо ще поспим седмица две на някоя писта че да го разучим какво и кога може, че после в трактора.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

wtf човече... не искам да съм на неговото място -_-

Comment

Там доста често се цафират и за това има и често полиция. На няколко пъти съм щял да ходя на тенекиджия заради такива малоумници То хубаво правят шоу ама защо се опитват да дрифтират като не могат? И как се изнася в насрещното малоумникът като там няма добра видимост? Жалко за колата която удари преди трактора
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                      BMW 316 Compact '95

Comment

Aз само един коментар имам за тази случка ->
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Е те тез са си го търсели тоз удар доста време.

http://vbox7.com/play:78974e73

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                            Е те тез са си го търсели тоз удар доста време.

http://vbox7.com/play:78974e73
                            Който търси - намира.
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Стават такива неща . Няма пострадали , знаеме се с хората от Марсилия . Другият път по-внимателно А на тези двата завоя трябва бариери да им сложат !
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

За бариерите не знам, ма на тия "шоферчета" бан от Ферари трябва да им наложат ... келеши ...
                                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                                X