Известие

Collapse
No announcement yet.

:(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

продължението, на клипчето след сблъсъка:

http://www.youtube.com/watch?v=-by_V...648&feature=iv
    sigpic
    146 1.9 JTD, 99'

Comment

Тия до колкото разбирам са се правили на големи шофери, как аджеба не се е намерил някой с по-слаби нерви да им начука канчетата. Хайде, че са предпоставка за птп ок, че се случи тази катастрофа ок, това е с ниска скорост много е малка вероятността да пострада някой от участниците в катастрофите, но ако бяха блъснали някой човек
      Трябва да се разбере, че когато някой кара и се прави на мъж, всъщност никой не му обръща внимание

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
        Тия до колкото разбирам са се правили на големи шофери, как аджеба не се е намерил някой с по-слаби нерви да им начука канчетата. Хайде, че са предпоставка за птп ок, че се случи тази катастрофа ок, това е с ниска скорост много е малка вероятността да пострада някой от участниците в катастрофите, но ако бяха блъснали някой човек
        Трябва да се разбере, че когато някой кара и се прави на мъж, всъщност никой не му обръща внимание
        Баш на тея с ферраритата, верваи ми хич не им се обръща внимание..Това с вниманието маи важи за голфаджиите и е36-ците но точно в случая не мисля че е така.

B&B Racing | bb-racingteam.com
        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
          Баш на тея с ферраритата, верваи ми хич не им се обръща внимание..Това с вниманието маи важи за голфаджиите и е36-ците но точно в случая не мисля че е така.
          Не съм бил там не съм видял, но определно са го правили за да привлекат внимание - Виж ме къв съм пич дрифтим си ферарито, е да ама не. Човека с фадромата, както и тоя с пасата са пичове, че не са му начукали канчето на тоя. Че щеше да му бъде още по-гадно

Comment

Понеже всеки ден минавам от там поне по 2-3 пъти...искам да кажа, че проблема не беше във ферарито или шофьора, а в самия завой и асвалта, който е като стъкло...От там му тръгна предницата и стана купона Ако беше минал 3-4 пъти преди това(за да разбере какъв е асвалта в България) можеше да си направи кефа без последици... Иначе и аз си признавам, че там често правех магарии, ама когато няма полиция и няма други коли...

Иначе има и друго- там НЯМА нито ЗНАК нито маркировка дали е забранено или разрешено изпреварването...Тоест този човечец с Пасата дали е имал право да изпревари трактора И това е интересно....

В крайна сметка Боро имат кинти и застраховка, а като гледам и хората са добре...та ще има какво да разказват
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
              Понеже всеки ден минавам от там поне по 2-3 пъти...искам да кажа, че проблема не беше във ферарито или шофьора, а в самия завой и асвалта, който е като стъкло...От там му тръгна предницата и стана купона Ако беше минал 3-4 пъти преди това(за да разбере какъв е асвалта в България) можеше да си направи кефа без последици... Иначе и аз си признавам, че там често правех магарии, ама когато няма полиция и няма други коли...

Иначе има и друго- там НЯМА нито ЗНАК нито маркировка дали е забранено или разрешено изпреварването...Тоест този човечец с Пасата дали е имал право да изпревари трактора И това е интересно....

В крайна сметка Боро имат кинти и застраховка, а като гледам и хората са добре...та ще има какво да разказват
              за завоя съм съгласен че е стъкло асфалта и има дребни неравности, които те хлъзгат още повече. Аз там и с алфата си се пързалям, като няма насрещно и не ползвам ръчната дори... доста е хлъзгаво завойчето . Преди завоя има препоръчителна скорост от 20 или 30км/ч мисля беше... та такова поведение по никакъв начин не оневинява левака, на който са дали черното конче... другото е че точно там пътят има по 2 ленти във всяка посока и двойна непрекъсната посредата и изпреварването си е било легално и нормално , просто като навсякъде маркировката е направена с водни боички и почти липсва, за съжаление!
              Last edited by Furious 155; d.m.y г., 01:26.

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Е аз щото съм провинциалистче , затова казах , че там е за бариери Не , че съм го карал де ... от Дианабад до Марсилия и обратно ... 59082058 пъти . Там си е за легнали полицай и мн знаци !
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Айде сега...маркировки, знаци, тем подобни. Ако му бяха дали Тико нямаше да е толко мъж!
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Абе има мъже и с колелета ... верно , че от Ферарито му е пораснал , но и там си е кофти пътя .
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

Колеги няма спор че е кофти пътя. Вижте го как прави завоя от насрещното. Изцяло си е негова вината, а не на асфалта или на ферарито. Може да се направи и хубав дрифт там, ама си трябват умения. А че е с водни боички маркировката е факт, но в тази ситуация не е от значение - той к'во прави в насрещното, че пасата да му е виновен
                      Last edited by DarkKnight; d.m.y г., 09:17.
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                      BMW 316 Compact '95

Comment

На Ферари Калифорния май не му върви напоследък .....

http://www.gtspirit.com/2009/11/15/l...s-in-valencia/

Хайде и сега кажете, че шофьора е балък
                        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Какъв ти балък - пълен идиот е!
                          С кой акъл ще вкара колата в чакъла?!
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Ма точно в асфалта и завоя е проблемът. Трябва да има знак, хлъзгав асфалт, остър завой, за дрифт изчакайте да минат тракторите... Не че не се вижда от 5 км, че има 90 градуса завой. Може и един знак да сложат "Автокъща отпред", де не вземе някой да не я види и да влезе. Горкият човек, жертва на всичко друго, но не и на тъпотията си.
                            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                            Mazda 6 2.3 2005
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                              Ма точно в асфалта и завоя е проблемът. Трябва да има знак, хлъзгав асфалт, остър завой, за дрифт изчакайте да минат тракторите... Не че не се вижда от 5 км, че има 90 градуса завой. Може и един знак да сложат "Автокъща отпред", де не вземе някой да не я види и да влезе. Горкият човек, жертва на всичко друго, но не и на тъпотията си.
                              А 20 км/ч за красота ли е сложен? Прди това на пракинга на Марсилия как я натиска без да има грам видимост. А като не знае пътя за какво се прави на интересен? В него си е вината. Хората са сложили препорачителна скорост. Този завой съм го взимал с 40 без да поднеса (а не съм нито със спортно окачване нито съм кой знае какъв шофьор)! Така че вината си е в него. Имало е други случаи, в които не са били виновни шофьорите, а маркировката, но този не е такъв. А той ако се беше замислил преди това щеше да мине да види пътя преди да се прави на гъзар, както казаха някои колеги в предишните постове.

EDIT: Много съм тъп. Не схванах сърказма първия път като прочетох поста, за което се извинявам на колегата
                              Last edited by DarkKnight; d.m.y г., 11:03.
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                              BMW 316 Compact '95

Comment

Aз изобщо се чудя, как се намират хора, които да го защитават този малоумник!?
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                                X