Историята не е нещо особено- карам по Васил Левски към гарата. На кръстовището с Цар Освободител спирам в средна лента, която е за на право, дясната и тя е за на право, а лявата до мен е за ляв завой. Както знаете от лявата лента е практика да се продължава на право. И до мен един такъв хубосник се бута, но понеже бях последна кола, реших, че е прекалено нахален така или иначе за да го пусна от една страна, а от друга, че може да се прибере зад мен, а от трета- караше в грешната лента. Та и аз упорит и той упорит и си засекохме страничните огледала и моето се счупи. Както и да е- знам си че не трябваше да се бутаме и си отминавам спокойно. Обаче, тоя тиквеник го гледам на следващия светофар ми записва номера. Е това ме вбеси и не слязох от колата, само защото щяхме да направиме задръстване. От там естествено и аз му записах номера.
Сега въпросът е да звъня ли в КАТ, да го натопя, защото там има и камери освен всичко останало.
Сега въпросът е да звъня ли в КАТ, да го натопя, защото там има и камери освен всичко останало.
Comment