Известие

Collapse
No announcement yet.

Кока кола или Пепси???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не пия газирано, но колата ми харесва повече, рядко си сипвам по малко да не и забравя вкуса.
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
      Хора не пиите газирани напитки - ужасно вредни са.
      Ще ти го напомня това следващият път, като седнем да пием бира!

По темата: Coca-Cola RULES!
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

+1 за колата.
        Аз напоследък пийвам ДЕРБИ-та, от тия 3литровите, круша, дюля, синя слива... такива изгъзици. Не че са лоши колата и пепсито и техните продукти, но все едно и също, омръзва някак си.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Предпочитам Пепси...Ако няма си вземам Кока Кола лайт, че и е по-лек вкуса...

Иначе преди 4 години бях пристрастен към Кока кола изпивах по 3литра на ден(баща ми се занимаваше с продажбата и на едро и имах количества)...+ руска салата....

След като станах 97кг. и имах 7 гънки на корема реших, че кока колата ми влияе зле и я спрях...от тогава съм нормален(като изкл. 2та кг. руска на ден)
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

колата си е класика .. в кафето всеки казва кафе и кола ,а не пепси и кафе
            sigpic
            BMW e39 525tds PA4492BH
            Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X
            Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X

Comment

Новото е кафе с минерална вода.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                Предпочитам Пепси...Ако няма си вземам Кока Кола лайт, че и е по-лек вкуса...

Иначе преди 4 години бях пристрастен към Кока кола изпивах по 3литра на ден(баща ми се занимаваше с продажбата и на едро и имах количества)...+ руска салата....

След като станах 97кг. и имах 7 гънки на корема реших, че кока колата ми влияе зле и я спрях...от тогава съм нормален(като изкл. 2та кг. руска на ден)
                и са колко гънки имаш на корема като си на "облекчен режим" САМО 2кг руска на ден
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

2кг руска салата на ден са грубо 10.000 калории на ден... Ако само това ядеш и имаш нормален организъм и нормално ежедневие, това значи по 1кг на ден да наддаваш
                  156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Аз обожавам пепси в кутиика, това е едно от малкото нездравословни неща дето пропускам в гърлото си - все пак имунната система не трябва да закърнява......
                    Но иначе всяко газирано дето има LIGHT на него си е бъкано с аспартам, а това ако знаете каква гадост е......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Пепси!
                      Напомня ми много на ароматните Етър и Алтай , дето ме тонизираха и радваха, като дете!
                      А колата, я повредиха, така бързо изветрява...
                      Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Вярно е, light напитките са по-вредни от другите. Повреждат смотаха много. Газираното е мн мн вредно, ама зане ли се дали нема утре да се спомина все пак
                        Понякога да се пие по едно няма лощо с едно уиски.
                        sigpic

Comment

Аз пия и двете,но когато взимам Пепси,обикновенно взимам Туист(това с лимона) и все пак Гласувах за Кола създателя на Пепси
                          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Това звучи като каменица, създателя на загорка. Иначе колата след 2 часа след като е отворена не става и за животни!
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                              Това звучи като каменица, създателя на загорка. Иначе колата след 2 часа след като е отворена не става и за животни!
                              Незнам дали е вярно или е като историята за кофчежето,но бях чел преди няколко години ,че Кока Кола изкуствено си е създала конкуренция под името Пепси Кола.
                              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

ХАХАХ ако е истина, значи мн весела тема: кола vs кола!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X