Имам тиха война на семейния фронт, касаеща както видяхте от заглавието, използването и правилната употреба на тоалетната седалка - за какво ли не спря да мрънка и протестира моята любяща съпруга, но тука е голям инат - като съм се облекчавал от тежеста на малките естествени нужди, трябвало да вдигам капака - е ся аз все още нямам паркинсон, и някак си успявам да удържам малкия огнеоборец, и да контролирам посоката на изблика му......и смятам че се справям доста добре.......но от другата страна се подхожда вече направо дребнаво, чете се конско след всяко ползване, прави се задълбочено следотърсене на капчици и следи, и не дай си Боже да съм си позаплакнал лице или ръце по небрежно, или да съм подходил към пешкирчето за бърсане по рязко, разположението е такова че капки и пръски са възможни.......и се почва едно дуднене, конско, върви доказвай че си невинен......ебаси......защитих си позицията че на мен не ми пречи седалката да е пусната, ся по нейната логика и мое тълкувание аз мога да протестирам че тя като се изчурулика и не я вдига след себе си по тая логика......Оня ден вика че трябвало да се науча и аз да чуркам седнал, и нещата щели да се оправят......не е познала......
Някой има ли подобни кахъри?????
ПиЕс - ако се сметне че темата е за ЧАТ, имате благословията ми......
Някой има ли подобни кахъри?????
ПиЕс - ако се сметне че темата е за ЧАТ, имате благословията ми......
Comment