Известие

Collapse
No announcement yet.

За седлото на порцелановото конче(предимно мъжка тема)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщение
    Николайо ти поне си в къща,винаги може да издълбаеш една дупка на двора Иначе лично аз нямам такива проблеми в нас,просто си вдигам седалката,защото съм с 3 жени вкъщи и как мислиш ще се оправя с тях
    Не е опция, из двора е покарал един хубав райграс, някви цветленца жената е развъдила, плюс това комшииката е някакава майка Тереза за уличните котки, който естествено най - обичат в нашата градина да акат, и това е една друга война в която съм се вкарал.....

---------- Post added at 10:43 ---------- Previous post was at 10:42 ----------

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
    Който иска чиста седалка да си я вдига, ся не ме разбирайте погрешно, ако в 2 от 10 случая седалката е пусната, ще я вдигна преди, няма проблем, но всеки път като вляза и аз да я вдигам няма да стане.
    СЪщото.....ся също моем да прайм семеен компромис, ама всеки път......водя се глава на семейство уж.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Свикнал съм да я вдигам преди това (както казаха вече някои капчици даже не ги виждаш)... а вкъщи отдавна действа правилото - който му трябва тоалетната да си я приведе в удобен вид... мисля, че е най-добре така.
      Но понеже темата е за това да те поздравя с:

Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Аз пък съм свикнал да я дигам
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Въпроса опира до това дали който иска да я ползва уж чиста и пусната да си я вдига след собствена употреба, или другия да я вдига и пуска всеки път - как по дяволите е дифолта на седалката - пусната или вдигната......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Писоар + клекало и всички са доволни...
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Мислил съм си го.....ако реша да развея белия байрак, може би тая опция ще ползвам.......

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Въпроса опира до това дали който иска да я ползва уж чиста и пусната да си я вдига след собствена употреба, или другия да я вдига и пуска всеки път - как по дяволите е дифолта на седалката - пусната или вдигната......
                на 45 градуса
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Е, след няколко дни мъдри мисли по темата стигнахме до там от къде трябваше да почнем Според мене, зависи от това кой от двамата е шефа в къщата
                  Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                  Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Това си е като - "Пич е, ама като моча клека"

п.с
                    Колкото и да го тръскаш последната капка пада в гащите!!!
                    Last edited by JORKOOO; d.m.y г., 14:22.
                    Жоро 147 1.9 JTD

Comment

има дъски, които сами падат няколко минути, след като ги дигнеш.
                      мене ме нема, в целата схема........

Comment

въпрос на лична хигиена и възпитание е да вдигаш седалката
                        ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                          Е, след няколко дни мъдри мисли по темата стигнахме до там от къде трябваше да почнем Според мене, зависи от това кой от двамата е шефа в къщата
                          Са ще се обиждаме ли....

Comment

Абе колкото и да си прецизен в измочването на гущера, обикновенно съм забелязал, че след чифтосване положението е къде, къде по напечено. Тогава и тоалетната чиния ми се вижда тясна.
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                            Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                            Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                              Абе колкото и да си прецизен в измочването на гущера, обикновенно съм забелязал, че след чифтосване положението е къде, къде по напечено. Тогава и тоалетната чиния ми се вижда тясна.
                              Няма такава тема ей..., има мивка тогава, другото става грозна гледка, иначе е добре да се вдига като се ходи, защото все пак и аз седя на нея и е гадно, ако е мокра, но най-добре да си е затворена с капак, тогава всеки си вдига нужното, жената само капака, а ние и двете.
                              sigpic
                              ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                              0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
                                ... но най-добре да си е затворена с капак, тогава всеки си вдига нужното, жената само капака, а ние и двете.
                                Те т'в е по дифолт.
                                Тоалетната чиния трябва да е със затворен капак. Така, когато някой иска да я ползва, вдига това което е нужно и после си затваря отново капака. По този начин се избягва риска от това, някой да се чувства "прее..ан" в цялата ситуация
                                AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                                Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Working...
                                X