Ще ми препоръчате ли разни приятни места в София. Интересуват ме заведения тип- Кубинския бар при CCS, Наргиле бара в Лозенец, пиянобарове (без Синатра). Такива разни места. Също може и някое приятно ресторантче в което не става говорилня..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Заведения в София
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщениеCasa De Cuba в лозенец.
Ако е за дневно кафе мога да препоръчам "Фло Кафе" до Съдебната палата.
За тип "bar and dinner" - "Лагуна" на "Христо Белчев". В квартала ми - до община "Младост" - има много готино заведение "Sweet", пак от същия тип.
За класически тип ресторант - "Под липите" в Лозенец, малко по-нагоре от радиото.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение.....
За тип "bar and dinner" - "Лагуна" на "Христо Белчев". .......Хубав интериор има и заведението е готино ама малко трудно се намират места вечерно време. Иначе готино такова барче има на Витошка малко преди пресечката със Солунска. Проблема е, че забравих как се казваше :P Има тераса на която може да си пийваш и да зяпаш хората от високо. То малко трудно се подминава.
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеЕ тези дето си ги изброил нещо не ми се вписват в изискванията на колегата, а иначе "Лагуната" си е баш говорилняХубав интериор има и заведението е готино ама малко трудно се намират места вечерно време. Иначе готино такова барче има на Витошка малко преди пресечката със Солунска. Проблема е, че забравих как се казваше :P Има тераса на която може да си пийваш и да зяпаш хората от високо. То малко трудно се подминава.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеАха, сещам се - Upstairs. Готино е, ама аз го употребявам само лятото. За зимата не е много добре - поопушва се.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Calipso в кв. Гоце Делчев-след ремонт е и вече не е онова което беше преди няколко години
Marsselle - бул. България, между Джъмбо и ОМВ
сладкарница Романс в кв. Симеоново, но не и в Петък и Събота, през дугите дни е нормално тамIn God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеСъщо може и някое приятно ресторантче в което не става говорилня..
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеЧасовникът намира се Цар Асен ако не се лъжа. Абе тръгваш от пилоните на НДК в посока 5те кьошете и първата в ляво след 10м от лявата страна.
Благодаря и на останалите за предложенията. Повечето места ги знам, но ги бях забравилтака, че пак е полезно.
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщениеCalipso в кв. Гоце Делчев-след ремонт е и вече не е онова което беше преди няколко години
Marsselle - бул. България, между Джъмбо и ОМВ
сладкарница Романс в кв. Симеоново, но не и в Петък и Събота, през дугите дни е нормално там
Лично Baby Fly ми харесва повече156 SW '02
Comment
Comment