Известие

Collapse
No announcement yet.

Заведения в София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Заведения в София

Ще ми препоръчате ли разни приятни места в София. Интересуват ме заведения тип- Кубинския бар при CCS, Наргиле бара в Лозенец, пиянобарове (без Синатра). Такива разни места. Също може и някое приятно ресторантче в което не става говорилня..
    Lexus IS200

Casa De Cuba в лозенец
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщение
      Casa De Cuba в лозенец
      Точно това предполагам се има предвид под "кубинския бар срещу Сити центъра" .
      Ако е за дневно кафе мога да препоръчам "Фло Кафе" до Съдебната палата.
      За тип "bar and dinner" - "Лагуна" на "Христо Белчев". В квартала ми - до община "Младост" - има много готино заведение "Sweet", пак от същия тип.
      За класически тип ресторант - "Под липите" в Лозенец, малко по-нагоре от радиото.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

programata.bg
        мене ме нема, в целата схема........

Comment

След Италфест2008, станах почитател на Ale House.
          sigpic
          Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
          Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
          Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Ниагара
            0888515205

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              .....
              За тип "bar and dinner" - "Лагуна" на "Христо Белчев". .......
              Е тези дето си ги изброил нещо не ми се вписват в изискванията на колегата, а иначе "Лагуната" си е баш говорилня Хубав интериор има и заведението е готино ама малко трудно се намират места вечерно време. Иначе готино такова барче има на Витошка малко преди пресечката със Солунска. Проблема е, че забравих как се казваше :P Има тераса на която може да си пийваш и да зяпаш хората от високо. То малко трудно се подминава.
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                Е тези дето си ги изброил нещо не ми се вписват в изискванията на колегата, а иначе "Лагуната" си е баш говорилня Хубав интериор има и заведението е готино ама малко трудно се намират места вечерно време. Иначе готино такова барче има на Витошка малко преди пресечката със Солунска. Проблема е, че забравих как се казваше :P Има тераса на която може да си пийваш и да зяпаш хората от високо. То малко трудно се подминава.
                Аха, сещам се - Upstairs. Готино е, ама аз го употребявам само лятото. За зимата не е много добре - поопушва се.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Аха, сещам се - Upstairs. Готино е, ама аз го употребявам само лятото. За зимата не е много добре - поопушва се.
                  Именно. Точно Upstairs се казваше
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Calipso в кв. Гоце Делчев-след ремонт е и вече не е онова което беше преди няколко години
                    Marsselle - бул. България, между Джъмбо и ОМВ
                    сладкарница Романс в кв. Симеоново, но не и в Петък и Събота, през дугите дни е нормално там
                    In God we trust, all others pay cash.
                    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      Също може и някое приятно ресторантче в което не става говорилня..
                      Часовникът намира се Цар Асен ако не се лъжа. Абе тръгваш от пилоните на НДК в посока 5те кьошете и първата в ляво след 10м от лявата страна.

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                        Часовникът намира се Цар Асен ако не се лъжа. Абе тръгваш от пилоните на НДК в посока 5те кьошете и първата в ляво след 10м от лявата страна.
                        Знам го, но никога не съм влизал.. Значи викаш е приятно там.. Ще го видиме

Благодаря и на останалите за предложенията. Повечето места ги знам, но ги бях забравил така, че пак е полезно.
                        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
                          Calipso в кв. Гоце Делчев-след ремонт е и вече не е онова което беше преди няколко години
                          Marsselle - бул. България, между Джъмбо и ОМВ
                          сладкарница Романс в кв. Симеоново, но не и в Петък и Събота, през дугите дни е нормално там
                          Fly Bar и Baby Fly, които също са в този район (до 104то OУ)

Лично Baby Fly ми харесва повече
                          156 SW '02

Comment

колеги дайте точния адрес на романса ,че не съм ходил от бая време и си нямам идея каде беше точно

Comment

пицарията на витошка и патриарха (в сградата до пиците на парче), пици на пещ, голяма градина, телевизори, топло, убаво

Comment

Working...
                              X