Известие

Collapse
No announcement yet.

Варна за 3 часа стана "стъклен град"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Честит I сняг на Варненци! Възобновявам темата за положението по улиците в зимни условия на нашето китно, чисто и без дупки градче!!!

Като за първи ден и температура около -1 си е перфектно за каране!

Comment

• Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
      Честит I сняг на Варненци! Възобновявам темата за положението по улиците в зимни условия на нашето китно, чисто и без дупки градче!!!

Като за първи ден и температура около -1 си е перфектно за каране!
      Блазя ви за температурата... при нас е -10
      sigpic
      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
      BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
        Блазя ви за температурата... при нас е -10
        Eла на тукашния влажен въздух и вятър при температура -1 да видиш как е , -10 са си кеф направо на вашия климат .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
          Eла на тукашния влажен въздух и вятър при температура -1 да видиш как е , -10 са си кеф направо на вашия климат .
          Бе нека съм на -1 и бятър отколкото на -10 и вятър...
          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
            Бе нека съм на -1 и бятър отколкото на -10 и вятър...
            Трябва да живееш една зима тук за да го разбереш
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Днес прогнози за големи валежи на морето! навън е толкова студено...че е време само за едноо червено винце!

Comment

• При нас в Димитровград яко е натрупало сняг и си е студено..
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD + Remap

http://vbox7.com/play:74e1033b0c

Comment

• А тук в Русе преди 30 минути заваля ама едно хубаво на парцали кеф голям.

Comment

• При нас вали от 6.00 сутринта и е -4.Чудаков от БТВ да земе да се скрие с неговите 5 санти сняг.До сега вече сме с 15 санти нов сняг.
                    Alfa Mito 1.4
                    156 2.0 155 ex
                    156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

• Да изровя темата - затрупва ли ви днес?
                      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

• 12:05 h
                        локация: Бул, Мария Луиза
                        вали яко...за горните квартали не знам, но до вечерта ще си ееее.....майката

Comment

• Този път си беше Ок навсякъдеЦял ден карах из града ,чак до Метро ходих-направо си беше гот
                          Толкова почистваща и лугираща техника не бях виждала по улиците последните 5 години
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Брей,предизборната кампания започна
                            Навсякъде разкопали,запълват дупки,оправят маркировки...чудо!И нааай-после запознаха да правят този прословут булевард "Струга"
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                              И нааай-после запознаха да правят този прословут булевард "Струга"
                              Е те първите къщи по трасето ги бутнаха преди 2-3 години .
                              А когато/ако някога в далечното бъдеще го изградят тогава да видим какъв кошмар ще се заформи на бул.Владислав на Автогарата - нещо като на шопиянския Руски Паметник .

Comment

• Хе-хе,аз там живея и знам драмата с къщите.Всички бяха обезщетени поне с по 2 апартамента,ама те си ги продадоха и продължиха да живеят в копторите(които не знам дали ги имаше на картата изобщо...) и сега пак реват,че няма къде да идат.Типично по варненски.Далечното бъдеще за изграждане е 15ти август Работят нон стоп
                                Според мен ще стане по-добре на кръстовището на автогарата,защото сега се минава на късмет там
                                п.п.
                                и улиците започват да мият
                                цък

Comment

Working...
                                X