Известие

Collapse
No announcement yet.

Варна за 3 часа стана "стъклен град"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тя ясна работата .
    Толков й бил пиян ,че не знае руски ли са му плямпали или ромински .
    Ама сега как му иде отръки с печката ...
    Ееее не става са с едене
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
      Търтей, да не си объркал топлата вода, има една под Максуда. То преди долу на алеята си беше една локва оградена с камъни и не помня минавайки от там да съм чувам руска реч.Ама знае ли човек
      Е колко топли води има на плажа

ако е повече от една не знам вече
      отдавна беше, както казах миналиот век, ма рускини 101% имаше
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Една на плажа и една на Варненското езеро - точно под циганската махла ...
        Ти на коя беше ?
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
          Една на плажа и една на Варненското езеро - точно под циганската махла ...
          Ти на коя беше ?
          На плажот.
          Ма ние нали за тая говорехме или нещо бъркам?

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
            Една на плажа и една на Варненското езеро - точно под циганската махла ...
            Ти на коя беше ?
            А ве sun4o, туй в Максуда не е вода ...

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              На плажот.
              Ма ние нали за тая говорехме или нещо бъркам?
              Аааа нинам .
              Уточнихме ,че си бил кьркитюк и не помниш .
              Сега на коя точно си бил ще се разбере впоследтвие

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
              А ве sun4o, туй в Максуда не е вода ...
              Ба ни е . Ти да не си одил и ти ?
              А ?
              А ?

Comment

• Минавал съм с кола - не мирише на вода!

Comment

Търтей, да не си объркал топлата вода, има една под Максуда. То преди долу на алеята си беше една локва оградена с камъни и не помня минавайки от там да съм чувам руска реч.Ама знае ли човек
                  Хаха. Танатос, бъркаш предназначението на обектите. Това, дето го споменаваш, е екскузино използвано за обществената пералня на 'рускините'. Тука говорим за безплатната градска баня преди втора буна. Там ходят бедните 'рускини'. А в платената баня (а.к.а. 'Гъбата') се чипкаха (и продължават да се чипкат) заможните 'рускини', барабар с 'руснаците' . Общото между всичките беше, че адресната им регистрация беше Максуда

Търтейчето визира явно 'Лечебния плаж'
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                    Минавал съм с кола - не мирише на вода!
                    пот
                    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                      пот
                      Не, по-лошо ...

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                        Хаха. Танатос, бъркаш предназначението на обектите. Това, дето го споменаваш, е екскузино използвано за обществената пералня на 'рускините'. Тука говорим за безплатната градска баня преди втора буна. Там ходят бедните 'рускини'. А в платената баня (а.к.а. 'Гъбата') се чипкаха (и продължават да се чипкат) заможните 'рускини', барабар с 'руснаците' . Общото между всичките беше, че адресната им регистрация беше Максуда

Търтейчето визира явно 'Лечебния плаж'
                        Хахаха абе винаги съм се питал що му викат гъбата, гъби ли се развъждат там некакви А иначе си много прав хахахахах
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi
                        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                          Не, по-лошо ...
                          жълтакаво
                          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Хахаха абе винаги съм се питал що му викат гъбата, гъби ли се развъждат там некакви А иначе си много прав хахахахах
                            Микозни ...

---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:19 ----------

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                            жълтакаво
                            екзактли

Comment

• Абе не знам къде съм бил (объркахте ме вече шгое) щото сиганки на плажа освен тия къде продават едър печен не съм виждал

Ноо минутки за реклама за паленето на огин

Comment

Хахаха абе винаги съм се питал що му викат гъбата, гъби ли се развъждат там некакви А иначе си много прав хахахахах
                                Не знам, но съм израсъл в непосредствена близост до Гъбата и дори когато ни бяха спрели водоподаването за 3 дена, че бяха скъсали тръбата ни идиотите, дето бяха разкопали улицата, ходех с 20-литрови туби да си пълня от чешмата на Шишковата, за да се къпя вкъщи. За гъби не посмях да отида
                                Нагледал съм се на достатъчно 'руски' посещения на банята...както и на 'руски' сватби в хотел 'Черно море'
                                _______
                                146 JTD - ex
                                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
                                X