If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес работата май пак върви на замръз. Вали дъжд от снощи, пък температурите взеха да падат...
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Работата върви на бедствие...Няма да казвам как се прибрах от фитнес.
Като отивах валеше дъждо-скреж.За около час ,час и половина е натрупало зверски, и продължава да вали силно .Поне не е заледено-все още
По "Сливница"...асфалт няма.
едит:
Изведох кучето да се порадва на снега
Видях,че са започнали да чистят,дори в улицата зад блока ми, мина една машина,която пръскаше..нещо в/у асфалта
в 16.00 обърна на сняг! навсякъде се пързаля! до утре ще е "лебедово езеро" работата ако от поддръжката не се размърдат!
Съвет от мен - карайте по главните артерии само и със зимни гуми.
За момента не е крайно зле.Преди малко се прибрах, кара се що годе нормално.Не е ясно обаче, какво ще стане през ноща Аз лично почистващи машини не видях
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Всичката работа с глобалното затопляне е ташак. Истината е, че идва нов ледников период... полюсите на земята се сменят. Което не е чак толкова страшно, имайки предвид, че човечеството веднъж (поне) вече го е изкарало. Добрата новина е, че в сравнение с древните, сега човечеството е по-напред технически - да му мислят дизелите!
ми то след всяко затопляне идва ледникова епоха един вид консуматив за планетата
Не ти ли прави впечатление, че започват надпревари в обрисуването на апокалиптични картини при падането на температурите?
Баси, или повечето хора са некви големи злета, или аз съм некво нещо, дето не трябва да е на таз планета. Или поне не съм за това време...
Много ме дразнят кухите лейки... деа знам, може и аз да съм в грешка.
УжасТ
Днес вече е брутално.Изчистили са (и то само снега...лед има колкото искаш,дебел при това ) само ВладиславВ уличките по центъра си е чист лед...Добрах се аз до офиса,но се нагледах на неуправляеми возилаКак ще се прибирам ,не знамЗнам само,че със сигурност няма да си паркирам пред блока
п.п.
'бе Ники,'земи се ориентирай към форум за ядрена физика
Темите и потребителите може да са ти на нивото(евентуално...)
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment