Известие

Collapse
No announcement yet.

Варна за 3 часа стана "стъклен град"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
    не успях да си вляза в колата, утре слизам с щангата
    Ооо леко па ти с тия дръжки,че аз ги чупех мойте като солети,майтапа настрана ама с отверка съм си помагал...
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
    Alfa Romeo 33

Comment

Аз като не мога да се кача в колата го карам на Такси, кофти е ако имаш път към провинцията.

Comment

вчера наистина беше ужасно, пързалях се като с шейна на 2-3 пъти днес как беше, че не посмях да изляза от вкъщи?

Comment

Значително по-добре, нямаше вятър, сутринта слънцето даже се опита да разтопи леда... Главните артерии са почистени, но все пак трябва да се внимава.

Comment

Днес работата май пак върви на замръз. Вали дъжд от снощи, пък температурите взеха да падат...
            Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
            Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
            JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Работата върви на бедствие...Няма да казвам как се прибрах от фитнес.
              Като отивах валеше дъждо-скреж.За около час ,час и половина е натрупало зверски, и продължава да вали силно .Поне не е заледено-все още
              По "Сливница"...асфалт няма.
              едит:
              Изведох кучето да се порадва на снега
              Видях,че са започнали да чистят,дори в улицата зад блока ми, мина една машина,която пръскаше..нещо в/у асфалта
              Last edited by viki; d.m.y г., 16:44.
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

в 16.00 обърна на сняг! навсякъде се пързаля! до утре ще е "лебедово езеро" работата ако от поддръжката не се размърдат!
                Съвет от мен - карайте по главните артерии само и със зимни гуми.

Comment

Евала на момчетата за чистенето и изкараните безсънните нощи!
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

За момента не е крайно зле.Преди малко се прибрах, кара се що годе нормално.Не е ясно обаче, какво ще стане през ноща Аз лично почистващи машини не видях
                    Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                    Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                    JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Всичката работа с глобалното затопляне е ташак. Истината е, че идва нов ледников период... полюсите на земята се сменят. Което не е чак толкова страшно, имайки предвид, че човечеството веднъж (поне) вече го е изкарало. Добрата новина е, че в сравнение с древните, сега човечеството е по-напред технически - да му мислят дизелите!
                      к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

ми то след всяко затопляне идва ледникова епоха един вид консуматив за планетата
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                          ми то след всяко затопляне идва ледникова епоха един вид консуматив за планетата
                          Не ти ли прави впечатление, че започват надпревари в обрисуването на апокалиптични картини при падането на температурите?
                          Баси, или повечето хора са некви големи злета, или аз съм некво нещо, дето не трябва да е на таз планета. Или поне не съм за това време...
                          Много ме дразнят кухите лейки... деа знам, може и аз да съм в грешка.
                          к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

УжасТ
                            Днес вече е брутално.Изчистили са (и то само снега...лед има колкото искаш,дебел при това ) само ВладиславВ уличките по центъра си е чист лед...Добрах се аз до офиса,но се нагледах на неуправляеми возилаКак ще се прибирам ,не знамЗнам само,че със сигурност няма да си паркирам пред блока
                            п.п.
                            'бе Ники,'земи се ориентирай към форум за ядрена физика
                            Темите и потребителите може да са ти на нивото(евентуално...)
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

sinoptik.bg

Варна: времето в 10.30: Слънчево; -5, усеща се като
                              -11

до утре го дават под нулата чак до 14.00 с температура 2 гардуса.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                                -14 се усеща - честито

Зяпкайте тук - данните по ясни причини са абсолютно точни :

http://weather.noaa.gov/weather/current/LBWN.html
                                Ами при положение, че ги взимат от обсерваторията в София, не вижда причина да са по- верни от тези на националната метеорологична служба.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X