Известие

Collapse
No announcement yet.

Варна за 3 часа стана "стъклен град"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
    Първо ми е много обидно така като говориш за нашия провинциален град, но мисля, че знаеш, че 1-2 шишета уиски биха притъпили обидата.

Освен това снегът беше менте, защото беше нещо като ситни топченца лед и като такъв не беше най-подходящата консистенция за снежен човек.
    за мен паметен момент ще остане сноубордистът, дето се пускаше снощи по баира пред нас. КОга друг път ще видиш такива зимни спортове на 30-40м надморско равнище по нашия край
    Дай да го видим тоя сноубордист бе
    Снегът ви е менте щото кетът ви е от партията майка

И освен тва за вискито лошо нема, ама си мислим дека зимъска е по-добре ром за сгряване
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      Дай да го видим тоя сноубордист бе
      Снегът ви е менте щото кетът ви е от партията майка

И освен тва за вискито лошо нема, ама си мислим дека зимъска е по-добре ром за сгряване
      Ами много исках да го снимам, но щеше да е тъпо, че веднага щеше да ме забележи.

Аз по нашия провинциален край вискито го пием целогодишно и неограничено...че и без това ни е мека зимата
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
        Ами много исках да го снимам, но щеше да е тъпо, че веднага щеше да ме забележи.

Аз по нашия провинциален край вискито го пием целогодишно и неограничено...че и без това ни е мека зимата
        Пу деба
        е ще се прежаля начи ирландска ракия да пием
        а у наше село си валии
        наш къф кеф е да го гледаш през прозореца и да си завит на топло

Comment

Снегът ви е менте щото кметът ви е от партията майка
          Къвто ни е снега, такъв ни е и кмета ... Човека обещава, че през !!!следващият му мандат!!!, щял да ни оправи още по-добре !!! ...... Явно на гласоподавателя му харесва да го ... ...

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          Ба, и червено дебело вино става, подплатено с мИсоооо ... ...

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
            Къвто ни е снега, такъв ни е и кмета ... Човека обещава, че през !!!следващият му мандат!!!, щял да ни оправи още по-добре !!! ...... Явно на гласоподавателя му харесва да го ... ...

Ба, и червено дебело вино става, подплатено с мИсоооо ... ...
            Мисото си е задълже. Ама аз мога и уиски с пържолите

А оправянето - ше го коментираме некой път у другия раздел

Comment

А оправянето - ше го коментираме некой път у другия раздел
              ТОЙ е ДОСТОЕН за рисуване! Само червена боя трябва!

Comment

Мисото си е задълже. Ама аз мога и уиски с пържолите
                Eдин сомелиерски кошмар си ти, та затуй
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
                  Като начинаещ шофьор със стаж от около 7 месеца, мога да кажа, че беше ужасно вчера във Враца. Аз още съм със летни гуми, защото баща ми нещо ме мота вече цяла зима и все няма пари да даде за едни зимни гуми. Засега от нашите колите джипа на мама е обут със зимни гуми, но те са от сервиза на Шевролет в София, а буса на баща ми цяла година кара със зимни Континентал. Та да се върна на темата за снега, вчера вечерта след училище тръгвам да се прибирам с колата. Отключвам я и почвам да я чиста от снега стъклата поне те да са чисти. И си тръгвам и карам лекичко на 2-ра с има няма 20-25км/ч. Но тръгнах да се спускам от Здравната каса към ПМГ и тръгвам да спирам, защото идва кръстовище и едвам успях да намала на време(а и кръстовището е Т-образно, като аз съм задължен да спра и да изчакам другите). Та след това като видях, че трудно ще се прибера до комплекса, тръгнах да остава колата пред блока на нашите и нагоре към "Ахат" съм пуплил с около 20 км/ч, но трябваше малко повече да ускора на 1-ва, че ако дам на втора колата едва ускоряваше. Но като гледам какво ще бъде времето до началото на другата седмица сигурно ще ползвам градски транспорт или поне, ако стане по-проходимо, ще гледам да си закарам колата пред комплекса, ако ли не ще питам баща ми дали ще ме оборудва със зимни гуми или не. Че и без това ми се кара много във това време, но по възможност колата да е оборудвана със зимни гуми и каквото трябва.
                  Пич, без да се засягаш, доакто чакаш баща ти да дава пари за колата мисля, че градският транспорт е по-подходящ за теб.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Преди малко си изкарах колата от пряспата, в която беше затрупана
                    Утре 'ши карам вече
                    п.п.
                    Иво да похваля и аз гумите,че изпълзях от 'бахти снега
                    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                      Преди малко си изкарах колата от пряспата, в която беше затрупана
                      Утре 'ши карам вече
                      п.п.
                      Иво да похваля и аз гумите,че изпълзях от 'бахти снега
                      "Бахти гумите", какви са всъщност/марка/.

То сняг 30см., изобщо няма интрига - нежна люлчина песен.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

• Тия два дни във Варна си е голяма емоция, аз да похваля Firestone зимни са ми гумите 15-ки разчистих паркинга пред блока , нямам проблеми стига да не опре яката по корем или да не улуча някоя дупка да задалбай ама и за там има решение - лопата. И недейте прайте тая грешка да дърпате ръчна без да искам за 2 мин я дръпнах да помогна да бутнем заседнала кола и после 15 мин лежах и разпъвах жила кат лъкове докат отпуснат
                        AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                        Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                        AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

• абе той кмето на Варна кога е виждал сняг

И да не ме обвините нещо, аз 4 години живях там ...
                          Иначе хубави дашни мацки има, па то и бях хубавец
                          ALFA 156 1.9JTD '98
                          ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            "Бахти гумите", какви са всъщност/марка/.

То сняг 30см., изобщо няма интрига - нежна люлчина песен.
                            Специални ,за блондинки с 'никъФ опит върху сняг
                            Шегувка
                            Миналата зима си купих едни BF Goodrich Winter G.Изключително съм доволна
                            Само да кажа на скъпите съграждани ,че положението в града може да е трагично,ноооо вчера циганките лъскаха стълбите пред общината с гъбички
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Миналата зима си купих едни BF Goodrich Winter G.Изключително съм доволна
                              Е то Иво обу половината форум с такива - включително и мене - че пък и на добра цена
                              На пресен , утъпкан и кишав сняг никакъв проблем с тях вече втора зима .
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

ноооо вчера циганките лъскаха стълбите пред общината с гъбички
                                "гъбички" да се чете като
                                домакински гъби
                                Защото сега като видях какво съм писала,си дадох сметка ,че комбинацията" циганки и гъбички ",води до едни други асоциации...

Comment

Working...
                                X