Известие

Collapse
No announcement yet.

Варна за 3 часа стана "стъклен град"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Е,ако не запали,най-много да купя пак нов акумулатор
    Ще се обадя,как...нали трябва да се подготвите,червени килими ,това-онова
    Вие, май тия дизели само на акумулатор ги карате.

А килимчетата си ги плащаш, жестоко се лъжeш ако си мислиш, че са безплатни - те са калкулирани в стойността на батерията.
    Last edited by old alfist; d.m.y г., 17:23.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Айде за писвайте се във Варна-най-добрият зимен курорт!!!, че до 2-3 дена закриваме сезона
      Last edited by trustworthy; d.m.y г., 19:28.
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
        до 2-3 дена закриваме сезона
        Не се шашкай! После ще се "продаваме" като "Венеция на Балканите". Или - "Малката Венеция".
        Аз вече си търся кану.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
          Айде за писвайте ...
          Записах се вИднага,как..

Аз на Падрето съм му любимка
          в ЖеТеДе-то ,носи даже моя снимка!
          Някой катУ гУ Идоса,мЪ поглежда , и започва скоростите да изрежда
          и 'сички бензинови другари ,се катерят по де 'шо видят тротоари
          Бегат шото се срамуват,
          хем не мърдат...само сметките за бИнзин надуват.
          Карат бързи ужким брички,
          които дизелчето свива на сърмички
          сА,че във студа не пали тоз мАтор
          е неква подробност .Мое па колата да не иска да си дава зор
          на нея също хладничко и става...трябва да почива от натрупаната слава

п.п.

изтрещех
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Единствената тема, която няма да се превърне в спор бензин срещу дизел, може да бъде за секс. Ама пак не съм сигурен.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Тц.Тогава спора ще е кое гориво дава повече креватен поВер
              Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
              Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
              Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Некои тука не си е пил хапченцата навреме или им е объркал последователноста .
                viki ?
                Оди да се изповядаш при Падре-то и да те миропомаже с осветения си биодизел .
                Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                Не се шашкай! После ще се "продаваме" като "Венеция на Балканите". Или - "Малката Венеция".
                Аз вече си търся кану.
                И после като потекат едни реки :
                река Подвис която се прелива в река Брегалница и после аз да се чудя как от паркинга да стигна до офиса без гумени ботуши или рафт (гумена лодка).
                Last edited by Sunny; d.m.y г., 21:30. Основание: реките
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Единствената тема, която няма да се превърне в спор бензин срещу дизел, може да бъде за секс. Ама пак не съм сигурен.
                  Коле, тук спор няма - хората си карат мазутките и са доволни. Акумулаторът им виновен, времето, ту пък друго нещо. А ние другите сме щастливи от тяхната удовлетвореност, че са направили големия удар в живота си.
                  sigpic

Comment

• Няма спор защото никой не сме да каже нищо против дизела - ЗАЩОТО Негово Преосвещенство заплашва с доста недемократични мерки като : почерпка с евродизел и бан по една седмица . Нали виждаш ? То не модератор то мародер
                    Ама понеже дооооста рядко го виждаме по срещите и го оставяме да се възгордява отвреме на време когато успее да му запали Орехотрошачката при -15 зимата . Иначе се подвизава в бензинови малолитражки под претекст ,че дизел пауъра бил с летни гуми и му идва слаб асфалта ....
                    Last edited by Sunny; d.m.y г., 21:52.
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      ...То не модератор то мародер ...
                      Еми пускай едно оплакване в 'за форума' и да го махат тоя самозабравилия се
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• И после да ме замерят с камъни всички енориаши
                        Мне мерси

И да видиш какъв човек съм :
                        Last edited by Sunny; d.m.y г., 00:04.

Comment

• колеги, положението днес е пИрфектно! слизам от горе и е фъ, фън, че няма вече накъде...на кръстовището на метро направих едни 360 градуса....все едно са чистили покривите на блоковете от сняг..
                          крайезерният път е добре и спокоен, няма задръствания...
                          внимавайте!

Comment

• Мрън,отвратително еДаже централните булеварди са се самопочистили( да се чете-намачкан сняг от минаващи автомобили...)Отдолу е лед,отгоре сняг-чудо
                            Съжелявам,че тръгнах с колата.Мислех,че само пред блока е яката работа...'шото се треснах по г*з Излизайки на "Сливница" разбрах какво дръвце съм гризнала-голЕмо.Тук в уличките по центъра паркирах в една пряспа...

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                            Некои тука не си е пил хапченцата навреме или им е объркал последователноста .
                            viki ?
                            Хи-хи-хи,
                            сА ти не загря ли,че тооолкова съм щастливаот това,че запали дизелЯ,та не си намирам място
                            Хммм и друго,за Падрето има подаръци,а за менМислим дека требе съм по-добра в надуването на турбинките
                            п.п.
                            Колеее,кога ти ампутираха чувството за хумор бре
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Някой знае ли по Аспарухов мост дали има сняг и в района около гарата?
                              sigpic
                              145 1.6ts 16v 97г.

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                                Хи-хи-хи,
                                сА ти не загря ли,че тооолкова съм щастливаот това,че запали дизелЯ,та не си намирам място
                                Хммм и друго,за Падрето има подаръци,а за менМислим дека требе съм по-добра в надуването на турбинките
                                Колко малко му трябва на човек да бъде щастлив - една дизелова Алфа и здрав акумулатор.

А надуването на турбините е много полезно - развива много комплексни качества.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X