If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За всички варненци има новооткрита автомивка. Намира се на алея първа, снимката ще ви орориентира
П.С секунди преди снимката да бъде направена, под чучура се беше наместило едно пежо 206 със собственика си вътре и с пуснати чистачки. Човечица с видимо задоволство се радваше на безплатната баня на колата си. Обаче като видя, че спираме да снимаме избяга
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Днеска минах през дупките-рекордьори до Стара Гара и пътя под 'Кайсиева Градина", малко след 'Метро', да ги наобиколя за последно, че ще вземат да ги запушат в скоро време
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Днеска минах през дупките-рекордьори до Стара Гара и пътя под 'Кайсиева Градина", малко след 'Метро', да ги наобиколя за последно, че ще вземат да ги запушат в скоро време
Да ще ги запушат, на муки в сряда през кукувото лято..Тъкмо го търся да го намеря в календара.
А иначе какво са 200 бона за общината ни, що да не ги дадат за знамена.Нали са най големите в ЕС, по високи са от тези в Мадрид ! Комплекси ли избиваме.Галиба некой ден да ги минем Мадрид и по качество на пътната настилка..
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Да ще ги запушат, на муки в сряда през кукувото лято...
Специално до 'Стара гара' никога няма да с еоправи, докато не спрат течовете откъм махалата отгоре. Тоя път го правиха преди няколко години, ако си спомняш. БТВ из целия град са тръгнали някакви адски течове от аварии на ВиК
_______ 146 JTD - ex
Да, там винаги си е било ад и колкото и ремонти да му правят докато не се оправи канализацията там нема стане..Лично аз много искам там да влезнат едни булдозери и да се реши генерално проблема, само че...ще има да чакаме.
А за ВиК авариите е така, долу в края на Кавала (кръстивището на жп гарата) има некаква адска авария и вече незнам кой ден не е отстранена. Ама то щото 1 копае а 5 около него дават акъл...
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
...А за ВиК авариите е така, долу в края на Кавала (кръстивището на жп гарата) има некаква адска авария и вече незнам кой ден не е отстранена....
Тая вода мисля, че се лее от пресечката на 'Хан Аспарух' и 'Воден' 10 пъти съм минал покрай 'изворчето' от вчера. Даже преди малко звъннах на диспечера и ми каза, че вече я работели.
Иначе вода забелязах да се лее днеска до затвора и на още 1-2 места.
_______ 146 JTD - ex
Тая вода мисля, че се лее от пресечката на 'Хан Аспарух' и 'Воден' 10 пъти съм минал покрай 'изворчето' от вчера. Даже преди малко звъннах на диспечера и ми каза, че вече я работели.
Иначе вода забелязах да се лее днеска до затвора и на още 1-2 места.
Аааа вода се лее и долу на Алея Първа, цял водопад има...От ската водата тече яко..Да видим кога Делфинариума ще слезе долу..
Моренцето добре се е потрудило...
Усещам как скоро пак ще се разкопава из целия град за подмяна на тръбите..
Голям фън е било...на места асфалта е надигнат и изкъртен и си личи, че е прясно.Страшна сила е било...
Comment