Известие

Collapse
No announcement yet.

Варна за 3 часа стана "стъклен град"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днеска ми беше най-трудно на мене от цялата зима. То май не само на мене, бутахме се верижно, че който направи грешката да излезе от коловоза и да се опита да си паркира пред къщата и става шибано. Ама колкото по-голямо задръстването толкова повече хора слизат да бутат
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Comment

• Идеални са улиците. Малко повече снежец има на някои места и с ледеца отдолу става сложно, но не е страшно. В този сняг не съм имал случай да се наложи да ме бутат. Тея корейски гумета са нереални на сняг просто
      а днес за първи път от 10 дена насам ми се удаде случай да развия малко скорост - дигнах 140 км/ч на магистралата

П.С. Не става дума за жтд-то. Него още не мога да го измъкна от снежната прегръдка
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
        Идеални са улиците. Малко повече снежец има на някои места и с ледеца отдолу става сложно, но не е страшно. В този сняг не съм имал случай да се наложи да ме бутат. Тея корейски гумета са нереални на сняг просто
        а днес за първи път от 10 дена насам ми се удаде случай да развия малко скорост - дигнах 140 км/ч на магистралата

П.С. Не става дума за жтд-то. Него още не мога да го измъкна от снежната прегръдка
        Ааа, локомотива най-добре го приготви за Празника на Морето (15 август, за незнаещите), тогава няма да има сняг и студ ...

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
          Ааа, локомотива най-добре го приготви за Празника на Морето (15 август, за незнаещите), тогава няма да има сняг и студ ...
          'Локомотивът' в тея коловози ще му остане маската някъде и без това
          _______
          146 JTD - ex

Comment

• Е нали има мноооого Nm ?
            Ще му сложим едно гребло отпреде
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
              Е нали има мноооого Nm ?
              Ще му сложим едно гребло отпреде
              Нютонметрите наистина са скандално много, ма все пак за италиaнска пластмаса става дума
              Last edited by trustworthy; d.m.y г., 22:43.
              _______
              146 JTD - ex

Comment

• Като каза талянска пластмаса се сетих за един италянски електро `нджинер Тоци Бегали - та творенията му ме сполетяха тия дни и ми забегна нейде подгряването на задното стъкло .
                Башоня здрав , релето цъка , на стъклото на клемите има 12волта , реотаните здрави , джама запотен .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Като каза талянска пластмаса се сетих за един италянски електро `нджинер Тоци Бегали - та творенията му ме сполетяха тия дни и ми забегна нейде подгряването на задното стъкло .
                  Башоня здрав , релето цъка , на стъклото на клемите има 12волта , реотаните здрави , джама запотен .
                  Ми да ти подаря една гюдерия на следващата среща
                  _______
                  146 JTD - ex

Comment

• Значи няма да я получа скоро
                    Впредвид това колко често посещаваш редовните срещи

Comment

• ЖеТеДе-то и у снега върви
                      Click image for larger version

Name:	290120106811.jpg
Views:	1
Size:	85.0 Килобайта
ID:	2274835 Click image for larger version

Name:	29012010680.jpg
Size:	91.0 Килобайта
ID:	2274836Click image for larger version

Name:	29012010679.jpg
Size:	85.5 Килобайта
ID:	2274837
                      Range Rover Vogue 4.4
                      Rexton 270 cdi
                      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Върви когато има батуши , с летни сандали седи затрупано . То и туин спарка върви със зимни гуми .

Иво pinifarina

Comment

• Аз вчера не успях да се окопая,въпреки,че дадох всичко от себе сиНаврях се в уличките покрай училище" Й.Йовков" ,да купувам храна на кучето.Е,то нямаше такива преспи и коловози...но не се и замислих дажеЩом съм влязла,значи ще мога да изляза-желязно правило

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          А надуването на турбините е много полезно - развива много комплексни качества.
                          Така,така...колкото по-голяма турбинката,толкова по-голямо надуването

п.п.
                          Насе,
                          това ЖеТеДе от 'наште,затова така
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение

п.п.
                            Насе,
                            това ЖеТеДе от 'наште,затова така

Ам те наште ЖеТеДе-та най-убавите, затуй така
                            Range Rover Vogue 4.4
                            Rexton 270 cdi
                            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Върви когато има батуши , с летни сандали седи затрупано . То и туин спарка върви със зимни гуми .

Иво pinifarina
                              Дяволски си прав. Днес направихме пак един оглед на шарката на гумите на стреличката и дори и на 2-годишния ми син стана ясно, че шансовете да се движи на сняг са нулеви.
                              Нооо имаме алтернативен превоз, който не без любезното съдействие на Иво разполага с висока проходимост

И понеже имам и един кораб закотвен пред нас, решихме да използваме поне предния му капак за нещо полезно:
                              Attached Files
                              _______
                              146 JTD - ex

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                                решихме да използваме поне предния му капак за нещо полезно:
                                Аз реших,че си постлал вестник,извадил си 'ляба,македонката и лютеницата....'па то snowman
                                поне турбинка да му бяхте сложили......
                                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                                X