Известие

Collapse
No announcement yet.

Варна за 3 часа стана "стъклен град"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Всеки кандидат варненец-минава през "топлата вода"-сещай се какво те чака
    Хи-хи-хи,понеже няма как да знаеш култовите места на Варна, ще заведем на баня този,който те придружава
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
      :
      Хи-хи-хи,понеже няма как да знаеш култовите места на Варна, ще заведем на баня този,който те придружава
      магаре
      .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Всеки кандидат варненец-минава през "топлата вода"-сещай се какво те чака
        Ша ва замолъ, кът ма водити на толътъ водъ, да вземити от домашния сапун със свинскътъ мас и една телена четка. Много бодили и прах насъбрах
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Все си мисля,че за посещение на "топлата вода" ,е по-разумно да си пожелаеш железни гащи
          Аз,в знак на лИбов ще разгоня гейтаците с оксижени
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Все си мисля,че за посещение на "топлата вода" ,е по-разумно да си пожелаеш железни гащи
            Аз,в знак на лИбов ще разгоня гейтаците с оксижени

Хахаха нема а да питам на какви гледки си ставала свидетелка минавайки от там
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi

Comment

• Аз га беф студент миналото хилядолетие и ходех на Варната у топлата вода беше фул с рускини и кълвяха яко
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Хаха, рускини - бил си много пиян и си се препознал в местните индианки

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                  Хаха, рускини - бил си много пиян и си се препознал в местните индианки
                  Нье, шпрехаха си на руски и викаха ой ой, милинкий, дарагой, как харашо, ет цетера кретенизми )))

Comment

• Е те затова ходят на топлата вода за не се разпознават по миризмата
                    Нашенски са били да знаеш . От максуда .
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      Е те затова ходят на топлата вода за не се разпознават по миризмата
                      Нашенски са били да знаеш . От максуда .
                      Казах аз - пиян е бил медобера

Comment

• Аз се чудех що няма проблем да паля огън, а то кво било

Comment

• Абе да не ви лъжа ама в две теми - едни и същи хора си говорим за едни и същи неща
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Търтей, да не си объркал топлата вода, има една под Максуда. То преди долу на алеята си беше една локва оградена с камъни и не помня минавайки от там да съм чувам руска реч.Ама знае ли човек
                            Range Rover Vogue 4.4
                            Rexton 270 cdi

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                              Казах аз - пиян е бил медобера
                              Трябва да смени гъбите вече време му е
                              .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                                Аз се чудех що няма проблем да паля огън, а то кво било
                                Ба, ша ти доди акъла в главата, ама ...

Comment

Working...
                                X