Известие

Collapse
No announcement yet.

Варна за 3 часа стана "стъклен град"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Много искам да те видя, как ще ходиш с високи токчета в това време
    Аз лятно време не слагам токчета, ти за в тоя лед ми говориш
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Купи си някои леки гумени галошки - от тия дето са така по-елегантни.
      Много се 'лъзгат...
      Със зимна шарка не съм виждала
      п.п.
      Падре,
      ти токчета не носиш,зимни гуми не си купуваш,сА ще кажеш, че и на бензин минаваш ....
      Last edited by viki; d.m.y г., 14:42.
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Oт утре го дават яки валежи от дъжд върху снега и ще настане голямо шоу.

Вие сте добре на морето, че имате лодки, ама ние в континеталната част не знам какво ще търсим за плуване.

То май най-добре да се минава на бензин, че тия дизели както тежат ще бъдат като подводници.
        Last edited by old alfist; d.m.y г., 14:49.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
          Я кажи ти как се кара без АБС във Варна тези дни .
          Тва е бош, ве ей ...

Работи яко и ме рита по табана

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            То май най-добре да се минава на бензин, че тия дизели както тежат ще бъдат като подводници.
            Какво против подводниците имаш,м?

п.п.
            Усещам мУдераторки заговор....чичко б*ш е сложил бан на JTD-тата
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Привет от слънчева Варна!

Пътната обстановка във любимият ни град, грейна с цялата си прелест. Дупка до дупка, на всеки 100м по булевардите се виждат всякакви возила - от Лада до Мерцедес - с пуснати аварийки, странно и несвойствено килнати на страни. До тях - се мъдри по една полицейска кола, полицаите пишат протоколи за пред застрахователи, за нанесени щети - скъсани гуми, изкривени джанти ...

Такива работи ... Та си мисля, полицаите са недостатъчно, може би трябва да внесем работна ръка от чужбина... Може и да решим проблема с безработицата в Китай?!?

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                Дупка до дупка, на всеки 100м по булевардите
                Този път дупките са доста повече и доста по дълбоки отколкото бяха след предните снеговалежи. По Сливница ми се наложи един път както си карам с 50-60 км/ч и да скоча на спирачките че да не падна в един трап защото и лявата лента беше заета и нямаше как да я избегна по друг начин. Да не говорим че доста хора карат както им падне и незнаеш дали колата до тебе ще се опита да заобиколи дупка и да влезе в вратата ти
                Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                  Какво против подводниците имаш,м?
                  Е, ми това имам предвид, че се тракат по дупките, а бензинките си плуват лекичко от горе.

Добре е, че при вас поне не вали суграшица, щото в Плевен е малко стъклено.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

• "Дупката е вече яма" както се пееше в една песен на Kingsize..Направо не си представям вечер да кръстосваш из издънена варна.. Добре че на светло поне ямите ако не да ги заобиколиш може да намалиш ама е много зле положението все едно война е имало. Не остана един здрав булевард без дупка която ако улучиш ще намалиш живота на окачването сериозно.. Ето не се сдържаш неска и направих снимка..Тва е под Пикадили - Практикер...
                    П.С Но дупките не са единствената атракция на нашия град, тук таме из младост има гърмящи Е-класи..Снимах я преди 2 дена..А преди време на същото място бяха подпалени други 2 коли...Става дума за пазарчето на Младост...Избягвайте да паркирате особено нощем там
                    Attached Files
                    AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                    Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                    AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

• Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение
                      "Дупката е вече яма" както се пееше в една песен на Kingsize..Направо не си представям вечер да кръстосваш из издънена варна.. Добре че на светло поне ямите ако не да ги заобиколиш може да намалиш ама е много зле положението все едно война е имало. Не остана един здрав булевард без дупка която ако улучиш ще намалиш живота на окачването сериозно.. Ето не се сдържаш неска и направих снимка..Тва е под Пикадили - Практикер...
                      П.С Но дупките не са единствената атракция на нашия град, тук таме из младост има гърмящи Е-класи..Снимах я преди 2 дена..А преди време на същото място бяха подпалени други 2 коли...Става дума за пазарчето на Младост...Избягвайте да паркирате особено нощем там
                      Колега, колата ми беше спряна на 4-5 метра когато гръмна Мерцедеса. Човека с хазарт се занимава, а за 3ти път му гърмят колата.

За дупките какво да кажа ... не пожелавам на никой да чува звука на удряща се греда по асфалта
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Да, колега виждал съм 33-ката често е спряна там Добре че не те е засегнал гърмежа..че покрай сухото гори и мокрото ...
                        AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                        Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                        AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

• сливница стана на сливи
                          Attached Files
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                            сливница стана на сливи
                            Засрами се . Това не е бул.Сливница а ул. Братя Георгиевич
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• както и да е
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Тези дупки са си там откакто се помня, леееекинко са се поразширили май май..и кръпките не са издържали..Некъде из сайтовете пишеше, че има 1044 мисля дупчици за запълване..
                                Range Rover Vogue 4.4
                                Rexton 270 cdi
                                Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                                Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Working...
                                X