If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От тия софиянци няма отърване - голяма напаст. Що не си седят там у мръсната столица, а ми са тръгнали да цапат и хубавите градове.
Те баш софиянци са си ОК . Ама псевдо такивата .... мани ,мани .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Аааа, не съм съгласен! В таз хубава тема, сме се хванали да попържим кметя, общинската администрация и подопечните им подизпълнители! за състоянието на зимна Варна ... За тяхните действия и бездействия!!!
Категорично съм против да обръщаме темата в противопоставяне: столица - провинция!
Ша го идосами и ша ни са разсърди . Пък е зъл и учтив кугато са идося .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Верно си е хубав града . Малко кмета не е на място и не само той ама такъв сме си го избрали . Да се надяваме следващия да ни оправи . Пъво беше комунист , после стана независим да видим на слеващите избори колко зависим ще е .
<оффтопик>
Абе някой да е забелязал ,че из града има много коли с регистрация "М" или само на мене ми прави впечатление при наличието на двама колеги дето са от него регион ?
</оффтопик>
абе колеги....забраната за десен завой на 8ми посока Освободител не е ли малко ???
Там е с отделна сигнализация за десен завой доколкото си спомням. може би искат да кажат, че тя вече няма да работи?!?
В
<оффтопик>
Абе някой да е забелязал ,че из града има много коли с регистрация "М" или само на мене ми прави впечатление при наличието на двама колеги дето са от него регион ?
</оффтопик>
Каква е тази регистрация "М"?
Много сложно стана с тези дупки....Човек да се чуди,да говори по телефон лиа,да се гримира ли,да внимава да не падне в окоп ли....Истинска драма
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
М като Монтана.
Аз като си карам из Варна на всяка дупка си слагам в касичката по левче - фонд ходова част. След като вече не се трае положението ще видя с колко съм "забогатял" и какво мога да ремонтирам от щетите нанесени след алсфалторинещите машини
Каква е тази регистрация "М"?
Много сложно стана с тези дупки....Човек да се чуди,да говори по телефон лиа,да се гримира ли,да внимава да не падне в окоп ли....Истинска драма
Най-добре е да си прегледате пломбите и ако има нужда да ги укрепите здраво - всичко друго се преживява някак си.
Comment