Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли върху фестове на различни марки.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Размисли върху фестове на различни марки.

Колеги,малко е тъпо веднага щом някои гаражни журналисти напишат нещо в и без това, безинтересното си сайтче,моментално да им вярваме и да се чудим как(спореед тях) загива Алфа.Има и друга страна на медала.Чух ,че пак са подписали договор с полицията и карабинерите за доставки.Не е много ,но...пак е нещо.И нека иницирам една дискусия или по-точно отговор ако може-някой сеща ли се за по-активен фен клуб , с толкова сподвижници освен нашия и пр.Не съм чувал за фестове с френски или немски автомобили тук.Дори и да има-пак казвам не съм чул,а вярвам и много други
    Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
    Колеги,малко е тъпо веднага щом някои гаражни журналисти напишат нещо в и без това, безинтересното си сайтче,моментално да им вярваме и да се чудим как(спореед тях) загива Алфа.Има и друга страна на медала.Чух ,че пак са подписали договор с полицията и карабинерите за доставки.Не е много ,но...пак е нещо.И нека иницирам една дискусия или по-точно отговор ако може-някой сеща ли се за по-активен фен клуб , с толкова сподвижници освен нашия и пр.Не съм чувал за фестове с френски или немски автомобили тук.Дори и да има-пак казвам не съм чул,а вярвам и много други
    Хонда правят такива фестове че да ти се завърти главата. Итал фестовете пасти да ядат
    Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Не съм чувал за фестове с френски или немски автомобили тук.Дори и да има-пак казвам не съм чул,а вярвам и много други
      това, че не си чувал нещо, не значи, че не съществува
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

И Пижовците май имат такава сбирка и Гоуфивити и те.

Какво ще кажете за една 159 SW 2.4 Jtd Ti Q4 като от подписа ми с малко заигравка да стане 210 коня на колелата. Искам да е бяла по възможност, да върви на змей и да гори 9-10 нафта.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Това,че не съм чувал значи нещО.Не съм чул щото не са били на корицата на Ауто Билд и не се е дигнало шум до Бога задари техните фестове, не съм чул щото не са пътуваали стотици по магистралата е за тва не съм.Аз понякога се чудя тука фенове ли сме или на петела гащите.Алфа така алфа иначе,ще фалира а у- че има проблеми има,но нека нещо положително да се каже.Аз ви казвам ,че ние сме най...вие пак хонда.Хонда пък от къде на къде?
          Няма да убеждавам никой в очевидни неща
          Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

Comment

Не си чул, щото не си слушал. VW правят огромни фестове, Опел също правят, лично съм бил, другите клубове също. В Аутобилд си прочел за нашия понеже си имам вътрешен човек...
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

някой сеща ли се за по-активен фен клуб , с толкова сподвижници освен нашия и пр.Не съм чувал за фестове с френски или немски автомобили тук.
              VW форум правят по 3 на година
              -на писта /например Калояново/
              -на поляна с барбекю /роженсите поляни/
              -и на Елена /пиенье и яденье/
              от членския внос има купени ретро Пасати и се реставрират за нуждите на клуба и т.н. доста добре организиран клуб
              можеби са най големия автоклуб в Бг.

Алфа клуба също се представя добрено може още да се желае
              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Колега, ако наричаш Серджо Маркионе ( изпълнителния директор на гупата Фиат) гаражен журналист, и официалните планове на Фиат, случайни слухове -то толкова по-жалко за теб!
                Относно организираността на клубовете, темата има ли нещо общо?

п.с. Мразя VW, но знаеш ли, че само в моя квартал има повече хора от VW клуба отколкото, може би Алфисти в България?
                sigpic"
                Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

Имам един авер, който работи в една кръчма в центъра,в която VW клуба си направили коледното парти. Сподели, че били големи селтици, редували чалга с Ъпсурт и от време на време за разнообразие Рамщайн... А, че са повече така е, все пак те карат втората най-масова кола в БГ след Опел.
                  Интересно ще е колегата santo traficante да съобщи като как е в редиците на Субару и Тойота клубовете, че той откак се оттърва от Алфата не спира да повтаря колко е доволен от този факт
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Темата тръгна в грешна посока
                    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                      Сподели, че били големи селтици, редували чалга с Ъпсурт и от време на време за разнообразие Рамщайн...
                      Те щото нашите колеги чалга никога не слушат и се събират във виенските сладкарници и са всички асистенти в БАН...
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                        Те щото нашите колеги чалга никога не слушат и се събират във виенските сладкарници и са всички асистенти в БАН...
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                          Интересно ще е колегата santo traficante да съобщи като как е в редиците на Субару и Тойота клубовете, че той откак се оттърва от Алфата не спира да повтаря колко е доволен от този факт
                          мойта е лесна
                          в Тойота не съм рег. а в Субару форум правят срещи но не ги посещавам.От там познавам макс 5 човека.Но наблюденията са ми следните!
                          -пубертети не карат Субару /което е голям +/
                          -няма лигавщини по форума
                          -ултра крайни манияци са собственниците на Субару

Иначе да прави си много в едно че се отървах най накрая и минах в по добрата вяра
                          само за статистиката
                          Субаруто го карам от 2год как си трябва и смених само един съединител защото сам си го прецаках в една река Ако карам така Алфа както карам Субаруто Алфата ще се разпадне на съставни части Виж само техническия на 156 и ще се сетиш сам за какво иде реч. Алфа се купува от хора който се блазнят по дизайн+ цена с екстри ама после олеле майко колко коли родиха...
                          Направо не ми се влиза в подробности..
                          А Лексуса го купих преди 4/5 месеца и жена ми му навъртя в София 6000км за това време без никакви забележки
                          повече какво да кажавсеки си прави сметката сам и си избира кошарите който ще кара
                          И понеже съм много заблуден ще си купя една Импреза турбо около 2005годнищо че няма дизайн
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                            мойта е лесна
                            в Тойота не съм рег. а в Субару форум правят срещи но не ги посещавам.От там познавам макс 5 човека.Но наблюденията са ми следните!
                            -пубертети не карат Субару /което е голям +/
                            -няма лигавщини по форума
                            -ултра крайни манияци са собственниците на Субару

Иначе да прави си много в едно че се отървах най накрая и минах в по добрата вяра
                            само за статистиката
                            Субаруто го карам от 2год как си трябва и смених само един съединител защото сам си го прецаках в една река Ако карам така Алфа както карам Субаруто Алфата ще се разпадне на съставни части Виж само техническия на 156 и ще се сетиш сам за какво иде реч. Алфа се купува от хора който се блазнят по дизайн+ цена с екстри ама после олеле майко колко коли родиха...
                            Направо не ми се влиза в подробности..
                            А Лексуса го купих преди 4/5 месеца и жена ми му навъртя в София 6000км за това време без никакви забележки
                            повече какво да кажавсеки си прави сметката сам и си избира кошарите който ще кара
                            И понеже съм много заблуден ще си купя една Импреза турбо около 2005годнищо че няма дизайн
                            Изчакай да падне акциза да видиш дали няма да ги карат пубертети Субаровците, не че и сега не се намира по някои баш такъв http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=4126
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Ами той RPWWD си го каза...........За мен не съществуват по-добри от нашия клуб и форум.Няма да убеждавам никой в очевидни неща.И с това приключвам с темата
                              Last edited by andro88; d.m.y г., 12:49.

Comment

Working...
                              X