Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли върху фестове на различни марки.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

thecleaner да но % е доста по малъкдаже ме съмнява този дето си го дал да кара врх ..
    знаеш за какво иде реч и сме си говорили с тебе

ае поздрави че се отплеснахме и без лоши чувства

thecleaner поздравче

http://vbox7.com/play:8d644669&r=emb

Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Размисли върху фестове на различни марки.

От Алфа раздела.
      мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
        Ами той RPWWD си го каза...........За мен не съществуват по-добри от нашия клуб и форум.Няма да убеждавам никой в очевидни неща.И с това приключвам с темата
        за кой клуб иде реч ?!

Comment

Хмм ква тема само...От Витоша по-високо няма а...
          Колега има много форуми, които явно не знаеш, имат си мероприятия и организация.Ако се сещаш на последния Италфест, допоследно не се знаеше ще има ли, няма ли да има? Сега не ме разбирайте погрешно, не се оплаквам от нищо, но така ще е след като не се събират пари за членски внос.Съответно тия пари да се влагат в нещо, било то клубно списание, клубен автомобил за състезания, писта под наем където членовете да си разтъркват италиянките и т.н. Въпроса е че сме в България, тук сме свикнали без пари....
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Селтици, бал бла да видим алфаджийте какво слушат?незанам кой е твоя приятел, но персонала на на 1516 е от мега смотани пишлльовци.

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
              Колеги,малко е тъпо веднага щом някои гаражни журналисти напишат нещо в и без това, безинтересното си сайтче,моментално да им вярваме и да се чудим как(спореед тях) загива Алфа.Има и друга страна на медала.Чух ,че пак са подписали договор с полицията и карабинерите за доставки.Не е много ,но...пак е нещо.И нека иницирам една дискусия или по-точно отговор ако може-някой сеща ли се за по-активен фен клуб , с толкова сподвижници освен нашия и пр.Не съм чувал за фестове с френски или немски автомобили тук.Дори и да има-пак казвам не съм чул,а вярвам и много други
              Колега andro88 фенЩината е хубаво нещо само че..Това, че ти не си чувал на нещо не означава, че то го няма.Ти може да не си чувал и за чукохвъргачката Лиса Мишпека, но тя си е реална.
              Ти на сбирка или фест на BMW ходил ли си? Имаш ли си представа колко членове има този клуб? Някой преди мен спомена за VW и за Honda, да не говорим и за Peugeot..
              Бъди малко реалист.Само в Сливен BMW имат повече членове отколкото Алфа Ромео в цяла България.Хубаво е човек когато говори малко да се замисли или поне да попита преди да се изцепи някоя колосална глупост.
              .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                мойта е лесна
                в Тойота не съм рег. а в Субару форум правят срещи но не ги посещавам.От там познавам макс 5 човека.Но наблюденията са ми следните!
                -пубертети не карат Субару /което е голям +/
                -няма лигавщини по форума
                -ултра крайни манияци са собственниците на Субару

Иначе да прави си много в едно че се отървах най накрая и минах в по добрата вяра
                само за статистиката
                Субаруто го карам от 2год как си трябва и смених само един съединител защото сам си го прецаках в една река Ако карам така Алфа както карам Субаруто Алфата ще се разпадне на съставни части Виж само техническия на 156 и ще се сетиш сам за какво иде реч. Алфа се купува от хора който се блазнят по дизайн+ цена с екстри ама после олеле майко колко коли родиха...
                Направо не ми се влиза в подробности..
                А Лексуса го купих преди 4/5 месеца и жена ми му навъртя в София 6000км за това време без никакви забележки
                повече какво да кажавсеки си прави сметката сам и си избира кошарите който ще кара
                И понеже съм много заблуден ще си купя една Импреза турбо около 2005годнищо че няма дизайн
                мислиш ли? ами да ти кажа честно по-големи селяни и непрофесионалисти от Субару моторс няма! дори и в милано моторс са по-добре от тях. много се радвам за твоята кола и ти пожелавам все така да е здрава, но ей тук на около 10 метра от мен имам доказатлество че всички коли се чупят. на колегата чисто новото му аутбече седи през месец по сервиза на субару и нон стоп нещо дефектира по него. това значи ли че всички субарута са боклуци. ти колко чисто нови алфи от магазина си карал? щото аз карам точно такава и колата няма забележка. И между другото само да кажа, че карам нова алфа защото от субару толкова тъпо си изиграха картите, че с парите за капарото на субару с 200 отидох в ММ.

разбирам че са здрави коли и че те кефи - евала! и аз съм фен. ама не може да отсичаш така!
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

не виждам какво е общото в темата за фирмените сервизи?
                  но хубаво
                  Да в сервиза на сУбару са тъпаци но го има сервиза на Митака и долколкото знам в момент аподържа колите на Уникорно.
                  а те от своя страна продават повече Субару и на цени доста по тънки от Субару трйдинг
                  Има мераклии който си правят екскурзия до Истанбул и ползват сервиза там и са адски доволни от внимание и обслужване+по тънка цена
                  с ММ и аз имам познати...а там без познати за обслужване нова кола е....сам знаеш мисля
                  и там съм виждал нови коли с изтърбушени мотори

п.с. факта че първо си искал Субару преди Алфа е ясен

както ми е ясно че като ти излезне Алфата от гар. ще си я правиш при Бобо.
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

не виждам какво е общото в темата за фирмените сервизи?
                    но хубаво
                    Да в сервиза на сУбару са тъпаци но го има сервиза на Митака и долколкото знам в момент аподържа колите на Уникорно.
                    а те от своя страна продават повече Субару и на цени доста по тънки от Субару трйдинг
                    Има мераклии който си правят екскурзия до Истанбул и ползват сервиза там и са адски доволни от внимание и обслужване+по тънка цена
                    с ММ и аз имам познати...а там без познати за обслужване нова кола е....сам знаеш мисля
                    и там съм виждал нови коли с изтърбушени мотори

п.с. факта че първо си искал Субару преди Алфа е ясен

както ми е ясно че като ти излезне Алфата от гар. ще си я правиш при Бобо.
                    Колега, пак ще те питам защо след като си продаде алфите се опитваш само да ни убеждаваш какви боклуци караме?
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

koolio има си тема и си обсъждаме по нея
                      тва че не те кефи не е мой проблем сменил съм доста марки лични коли и мисля че мога да преценя кое е добре и кое не
                      карай си първата кола в живота и се радвай на него но да знаеш че има и други марки който са с много класи над Алфа която деяни на няква стара слава
                      Евинственното което става от Алфа е кюмурника на Фиат + дизайн и нищо повечеНовите модели като ги гледам....не мерси ) Само леко се зачети във форума на кой как му "ражда" колата и какви ядове имат..вкл. и 159.
                      Казах ти преди нова 159 кюмур 1.9 пича от нова ква пръчка е изял....направо мазохист затова си купуваш 159 за 15000лв на старо мойто момче сам си прави извода каква е колатаче най запалени алфисти минаха на други маркии вярвай ми няма да съжаляват изобщо
                      Можеш да питаш Гиги,ФНТ и гледам колегата Vlado мина в японската секта и не само те....
                      Колегата соф_бг от запален алфист за 3м вече търси Голф5 или Ауди за бартер на неговата кола...защо ли?)
                      и.т.н...това че аз го казвам а други си го мислят.....

ае весело посрещане на 2010год
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Ей момци успокойте се малко. Вярно е че има доста добри марки коли, но всеки се простира според чергата си.Ся ако имам пари за нова кола, може би няма да е алфа, но какво от това, "да тръгна да плюя там където до вчера съм близал", комплекстарко звучи някакси.Айде със здраве си останете, но да знаете че не сте прави.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

тва че не те кефи не е мой проблем сменил съм доста марки лични коли и мисля че мога да преценя кое е добре и кое не
                          карай си първата кола в живота и се радвай на него но да знаеш че има и други марки който са с много класи над Алфа която деяни на няква стара слава
                          Евинственното което става от Алфа е кюмурника на Фиат + дизайн и нищо повечеНовите модели като ги гледам....не мерси ) Само леко се зачети във форума на кой как му "ражда" колата и какви ядове имат..вкл. и 159.
                          Казах ти преди нова 159 кюмур 1.9 пича от нова ква пръчка е изял....направо мазохист затова си купуваш 159 за 15000лв на старо мойто момче сам си прави извода каква е колатаче най запалени алфисти минаха на други маркии вярвай ми няма да съжаляват изобщо
                          Можеш да питаш Гиги,ФНТ и гледам колегата Vlado мина в японската секта и не само те....
                          Колегата соф_бг от запален алфист за 3м вече търси Голф5 или Ауди за бартер на неговата кола...защо ли?)

щото яко селтици що
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Мисля че темата отива към ключ, освен дразга друго няма да постигнем.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              щото яко селтици що
                              Меко казано
                              0888515205

Comment

1. Аз също си обсъждам, нали не го приемаш това като конфликт .
                                2. Алфата, кято карам в момента, ми е първата собствена кола, но не и първата, от която имам непосредствени впечатления. И да, кефя и се, нали не е лошо. Нали не е нужно да си мерим пишките кой колко коли е имал.
                                3. Не помня някъде да съм твърдял, че Алфа е върха на елхата ...
                                4. Има и доста други предимства освен дизайна и дизела - ергономични салони, перфектна управляемост и т.н.
                                5. Аз мога да ти разправям до утре, ама не от форумите, а от фирмен сервиз на "най-здравите коли" истории за родили, че и близнили гаранционни или малко след гаранционни коли, ама не е за форума това. Виж, тук мога да ти кажа как чисто новото Поло на баща ми хвърли съединител на 1000 км.
                                6. Мда, за 15000 сигурно мога да си купя 159-ка бензин на 4 години, 200 000 км и обръщана по таван. Ма аз така мога и Хонда, и Ауди да си купя.
                                7. Аз в секти не влизам. Харесвам и италиански, и японски и дори някои немски модели. Не съм казвал никъде, че само алфи ще карам. Всичко с времето си. Но няма да тръгна да плюя след като сменя някоя марка.

Айде весело посрещане, здраве и късмет! Това е важното, тенекиите и емблемите се сменят!
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X