Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли върху фестове на различни марки.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нямам представа къде да иде.Само знам ,че има тема за тва пусната от ваш колега админ.И с това приключвам с темата
    Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Коя тема ?
      Какви админи ?
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ами тая тема дето беше озаглавена "Официален плювалник" за нея говорех,а грешката за админите е моя.Мислех ,че е админ,а той е член на клуба като вас\теб
        Last edited by andro88; d.m.y г., 23:08.
        Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

Comment

Дали ?
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

ъъъъ Да

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
              http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F1%F2%EE%E2%E5

От Koolio
              Официален плювалник на форума!
              Айде давайте! Пишете колко са чупливи Алфите, как много харчат, колко са им скъпи частите, как се обезценяват и т.н. Ама пишете само в тази тема и недейте да цапате другите.

Аз съвсем случайно я намерих.Нищо не казвам с нея
              Младеж, айде вземи малко почети книжки, почни да се замисляш, недей да възприемаш всичко буквално, забелязвай иронията. Като за начало чети постовете докрай - "Ама пишете само в тази тема и недейте да цапате другите." Тва как ти звучи, помисли ли защо съм я пуснал тая тема?
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
                Евала Санто! Евала! Ма даже и дизайн няма Алфата.Ми да, направо си е буболечка и то ококорена.Виж легасито си е друга работа.Ай голяма работа ,че Алфа правят коли от 100 години.Правят ,ма грозни са-ей го на.И 159,Гт и брерата са толко грозни,че и мухите ги не кацат.Субаруто си е субару.Пък и е надежно.Ай голяма работа ,че 156 стана кола на годината преди една десетилетка,ама тва щото е ненадежна и грозна.За т'ва ще да е.
                Пак казвам -здраве да е-всеки да кара каквото иска.А за това какво говоря-тя устата си е моя и за тва се ползва както и всеки друг прави със своята.Искам да кажа ,че времето когато някой се убеждаваше в нещо с викове и обиди отдавна отмина.Сполай на всички
                явно не четеш всичко както трябва
                казах че единственно 159 става на вид и е най красиваа не че е опулена Нооо опулени са МиТо и новата ДжулияСори ама са яко оцъклени
                При условие че нова 159 2.4жтд струва над 30000 еуро а на старо вече е под 10000еуро за 2006та годза какаво говориме
                аа 156 била кола на годината през далечната 1998годама сега сме 2010годТази кола на вторичния пазар /гледам в Италия живееш/ е 1000еурЗащо ли Самите жабари не я тачат марката и си купуват други марки автомобилии това си личи по продажбите на АР в световен мащаб

п.с. та още не съм разбрал каква Алфа караш в момента?
                може би Брера или Спайдерили някоя 145
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                  явно не четеш всичко както трябва
                  казах че единственно 159 става на вид и е най красиваа не че е опулена Нооо опулени са МиТо и новата ДжулияСори ама са яко оцъклени
                  При условие че нова 159 2.4жтд струва над 30000 еуро а на старо вече е под 10000еуро за 2006та годза какаво говориме
                  аа 156 била кола на годината през далечната 1998годама сега сме 2010годТази кола на вторичния пазар /гледам в Италия живееш/ е 1000еурЗащо ли Самите жабари не я тачат марката и си купуват други марки автомобилии това си личи по продажбите на АР в световен мащаб

п.с. та още не съм разбрал каква Алфа караш в момента?
                  може би Брера или Спайдерили някоя 145
                  Та като стана въпрос за цени твойте любими Subaru OUTBACK или Subaru Legacy 2006 та колко ли струват и колко са стрували като нови? Освеен това ще те питам нещо друго. По добре глезена и красива п...а ли предпочиташ или некоя грозна и яка трактористка? Аз предпочитам първия вариант. Кола с визията на катафалка не бих си купил никога. Имат една Импреза твойте хора и това е. По въпроса за опуленото MiTo ми купи си Justy то е с жестока визия
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Естествено че алфа е наи-добрата кола....Не е ли наи-красивата... Като ти се чупи реиката - голям прас - отиваш и си купуваш нова.... Но караш алфа - красота..... Верно че Мито , 149 и 8Ц са малко опулени , но ще се приживее.... Алфата си е алфа ... Не са някви японки от рециклирани материали....
                    А като искаш надеждност - Еее баща ми кадета не го е барал.... .
                    Last edited by qpwo; d.m.y г., 14:41.
                    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Не знам да се смея ли или да плача?!?
                      Купил си някой Алфа, харесала му, щот преди това е карал Ескорт, ма от най-дървените и вече по-убаво нЕма! А погледнало от другата страна, купил си друг Алфа ама кютук страшен и вече цял един концерн и дори нация са му виновни и вече такава никога! Много са ви мимолетни наблюденията за да правите такива гръмки заключения, говоря и за двата лагера. Да красиви са Алфа, да трошливи са, да има по-хубави коли, да има по-издръжливи, но това не пречи да харесваме Алфа и да караме Алфа! То не, че караме кой знае какви алфи(тук ще си послужа с линк постнат от Алекс в друга тема: http://marvin.linux-box.nl/cgi-bin/i...sterdag%202008, за сравнение какво карат Алфа фанатиците, за каквито се изживяват повечето колеги тук) та да се фанатизираме до такава степен, коли като коли. По една или друга причина сме се спрели на тази марка коли, а някои продължиха търсенето на тяхната марка. На "фанатиците" , по-спокойно колеги "от Витоша по високо нЕма и от Искъро по-дълбоко нема", но от Алфа по-убаво има, на "контрите", като толкова не ви харесва Алфа и сте минали на правата вяра, чий го дирите във фен форум на Алфа! Щом сте се отказали от марката, тук или хубаво за нея или нищо, нямаме нужда от проповедници!

ПП. МАй за фестове се говореше, някъде в началото, та нашата сбирка е некоректно да се нарече Фест(фестивал), по-скоро е събор и да има подобни мероприятия на други клубове, които са доста по-мащабни и доста по-зрелищни.
                      Last edited by MrX; d.m.y г., 09:27.

Comment

МРХ тези Алфи дето ги даваш за пример са хубави и са за истински фенове
                        но до там
                        Чистач като дойдеш в офиса при мен ще ти кажа кое колко струване се притеснявашше ти "сипя" на живо че по убавоза жени за коли за квото кажеш

п.с.по темата
                        Форум/клуб АР вървят в правила посока с фестаНо ако не го правят близо до София няма да има много посещение
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                        X