Известие

Collapse
No announcement yet.

Заплата,кола,часовник и т.н.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ОТ тая тема ми се доядоха кремвирши с кашкавал ..
    Познавам много таквиа индивиди 1-2 години събират като луди пари за кола и мизерстват, накрая си вземат Е46ца с последните пари. Тази кола се кара прекалено рядко, понеже няма пари за подръжка и на работа си ходят с градския транспорт(гратис).Маслото се сменя веднъж на 5 години - не че са навъртени 10 000км но просто за да каже че е правил нещо по колата....
    С дрехите е същата схема не повече от 2 чифта дънки 2 блузки/тениски 1 чифт обувки и едно яке ... и тва се носи до разпад, но е важно че са на HUGO BOSS примерно ....
    Тези които познавам са една група хора от 12 човека, всички ги знаем като "сокче партия " - влиза се в кафето 12-сока капи портокал или вишна с едно пакетче солети макс 2, ако изпият бира вече се започват едни истории колко много са изпили...
    Всички тези индивиди имат А4ки или Е36ци въобще не изглеждащи зле (след 2001г), ама когато и да ги видя са с едни и същи дрехи, на ден не се знае дали харчат повече от 2лв.... и избягвам да ги гледам .... голяма трагедия са ....
    Last edited by AntiLuuP; d.m.y г., 12:21.

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
      ОТ тая тема ми се доядоха кремвирши с кашкавал ..

С дрехите е същата схема не повече от 2 чифта дънки 2 блузки/тениски 1 чифт обувки и едно яке ... ама когато и да ги видя са с едни и същи дрехи
      Оппааа,какво стана сега?Ако си купуваш през ден HUGO BOSS не е добре,ако носиш едни и същи дрехи пак не е добре, и какво правим?
      Ако следваме някаква математическа формула за да си харчим парите /по смисъла на темата/, 99% от българите трябва да живеем като мангасарите, в колибки покрити с балатум /м2 балатум е 5 лева а не 750 евро, примерно/,и в най-добрия случай да се придвижваме с обществен транпорт.
      Има много различни причини за да си купи човек нещо което е извън тази формула.Ако причината е с цел "поза", в повечето случаи се дължи на нисък IQ според мен.
      В интерес на истината ако и аз следвах такава формула....... сега щях да пиша във форума на Трабант.
      Ако имам възможноста да избирам между това да притежавам 8С или Мазерати и да рупам баници, или да притежавам Трабант и да блажим с вратни пържоли избирам първото.
      И така, показвайки на статистиките, формулите и мненията на другите, ще си умра щастлив.
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Абе майната им на тия формули просто човек трябва да разсъждава трезво и да си опъва краката според чергата...
        Пак идвам на примера дънки HUGO BOSS 1 чифт = 380лв++ не е ли по добре да си купи 4-5 чифта дънки примерно от CELIO или KENVELO за същите пари...
        Абе в крайна сметка всеки си има глава на раменете и сам решава кво да прави с живота си ...

Comment

Working...
        X