Известие

Collapse
No announcement yet.

Аватар-ЗД

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аватар-ЗД

Не ходя на кино от години, че и повече, ама се наканих да видя и това 3Д-по мое време имаше само няколко руски стереофилми в Култура 2 салон.
    Та въпросът ми е-отидох на сайта Арена Запад и там пише че 3Д е на всеки час, интересуваме този от 10.30 ин дъ морнинг.
    Тоест не ми е ясно има ли такава прожекция там, да не абя напразно, пак казвам държа за 3д.БЛагодаря за евентуална помощ
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Ти си от София, ходи го гледай на IMAX...
    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Не ходя на кино от години, че и повече, ама се наканих да видя и това 3Д-по мое време имаше само няколко руски стереофилми в Култура 2 салон.
      Та въпросът ми е-отидох на сайта Арена Запад и там пише че 3Д е на всеки час, интересуваме този от 10.30 ин дъ морнинг.
      Тоест не ми е ясно има ли такава прожекция там, да не абя напразно, пак казвам държа за 3д.БЛагодаря за евентуална помощ
      www.kinoarena.com виж кога има прожекция и си купи билет и гледай. Аватар го прожектират само 3Д. И не се колебай. Филма е уникален!
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Мда, ама питам в Арена Запад има ли 3Д прожекция от 10,30 в неделя, това не съм сигурен.На сайта на Арена излиза че има едва ли не на всеки час, което не ми се вързва, като филма е 2,30 ч-явно има поне две зали.
        Доколкото знам има и обикновени прожекции.Иначе утре съм се засилил, ама да е е нещо извъ 3Д-то
        ПП Гледах го, не е лош, заслужава си като зрелище
        Last edited by fred; d.m.y г., 19:10.
        sigpic

Comment

И аз го гледах с жена ми на 3D в кино Арена в мол Варна - много ми хареса филма
          sigpic
          Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
          Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Мда, ама питам в Арена Запад има ли 3Д прожекция от 10,30 в неделя, това не съм сигурен.На сайта на Арена излиза че има едва ли не на всеки час, което не ми се вързва, като филма е 2,30 ч-явно има поне две зали.
            Доколкото знам има и обикновени прожекции.Иначе утре съм се засилил, ама да е е нещо извъ 3Д-то
            ПП Гледах го, не е лош, заслужава си като зрелище
            Има, но в Арена 3д-то не е като това в IMAX. В IMAX 3д-то е по-качествено и истинско.
            Отивай в IMAX!
            Last edited by Walker; d.m.y г., 20:24.
            --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
            sigpic

Comment

По темата:

В Арена Запад, както и навсякъде другаде филма е само 3Д...не се прожектира в друг вариант..
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                Има, но в Арена 3д-то не е като това в IMAX. В IMAX 3д-то е по-качествено и истинско.
                Отивай в IMAX!
                И екрана на IMAX е огромен
                Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

само в IMAX трябва да се гледа..в другите 3Д кина не струва
                  Mercedes C 200 compressor

Comment

Отивай в IMAX!
                    Е да ама ние като си нямаме във Варна
                    Иначе съм гледал няколко филма и в София в Ай Макс, наистина усещането е по-върховно, защото екрана според мен е доста по-голям
                    sigpic
                    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Отивай в IMAX!
                      Да в Imax е по-добро 3Д, там го гледах и аз, определено фила си заслужаваше 12лв., а и е грехота да не отиде човек да види какво са направили.

В Арената 3Д е с цветни стъкла, което можеше и в домашни условия да се гледа.
                      sigpic
                      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                      0889 636 093

Comment

Старееш бързо........в бургас има 5д
                        мене ме нема, в целата схема........

Comment

Гледах го в Арена, следващия път ще ходя в Аймакса, за пръв път гледам стерео филм откакто имаше по бай Тошово, та ми хареса
                          sigpic

Comment

като ефекти филма е екстра наистина, на аймакс трябва да се гледа

иначе, прости ми за шегата, но много архаично прозвуча "може би имат 2 зали" ;D ех спомени... когато кината имаха 1-2 зали, а аз пак съм чедо на демокрацията ;D

в бургас е ПТ киното

само камерната зала е готина за предпремиери - по-усамотено е
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Добре де, някой да знае как процедират тия с хората с очила... 2 чифта един над друг едва ли са решение?
                              И някой да е имал главоболие от дългото гледане на такова 3D?
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                              X