Нищо, така се калява характера.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Още един брой в групата на пострадалите
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеНищо, така се калява характера.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеми да го приеме с насмешка бреайде сега, остана и за една емблема сълзи да роним по форума
аз като пуснах за мойта изкъртена емблема се смех, ни са оплаквах
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеДа,ама жените са по-чувствителни,а и е нормално да се тревожи за колата си особено когато труг и види сметката.
Иначе каква насмешка. В началото се зададоха няколко въпроса и се намериха няколко души, които да обърнат нещата. От там нататък се включиха форумните моралисти. После се появиха няколко коментара съвсем в страни от темата и ей на - бълвоча в готов. Ако някой трябва да се намеси то това са модераторите. Не разбирам защо се нервирате вие. В краен случай авторката на темата винаги може да поиска да се заключи.
А това кой как ще разбира писанията на другите....еми интернет комуникации бре. Ако някой от вас успее да придаде емоцията, чувството и тона, който всъщност влага, само чрез писане в средата "непознат-непознат" май ще е първия! От къде знаете дали докато пиша това се хиля, рева или пък съм гол?Last edited by detelazurno; d.m.y г., 11:36.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеми да го приеме с насмешка бреайде сега, остана и за една емблема сълзи да роним по форума
аз като пуснах за мойта изкъртена емблема се смех, ни са оплаквахRange Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Темата се разви напълно логично.Иначе трябваше да се превърне в някаква трагедия.Или в нищо.Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеВ краен случай авторката на темата винаги може да поиска да се заключи.
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеОт къде знаете дали докато пиша това се хиля, рева или пък съм гол?
Коментара ти е очевидно сериозен, значи не се хилиш.Студено е да си гол.........то много варианти не останаха.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение.....
Ако следваме логиката, ревеш.
Коментара ти е очевидно сериозен, значи не се хилиш.Студено е да си гол.........то много варианти не останаха.Сега освен да кажеш, че рева гол.... Хахаха
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеХахахах. Обаче не си отчел факта, че аз не съм никак зиморничев, така че не се знаеСега освен да кажеш, че рева гол.... Хахаха
sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеbig brother is watching youThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеСтига, че тръпки ме побиват. Имах една съседка под мен която ми разправяше, че познава кога ходя аз и кога има други хора. Също така твърдеше, че чува всичко и знае какво правя
биг брадър ис уочинг юsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеСега освен да кажеш, че рева гол.... Хахахаsigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеМоята я свалиха миналата година, докато се пържех на Аспаруховия плаж.
Е - определено не бях на платен паркинг, но като че ли не в това е въпросът.
С трепет чакам момента, в който ще се наложи да си смъкваме чистачкте при паркиране и да ги бодваме преди твръгване....скоро си купих едни Ирмшер и си ги прибирам вечер
In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
Comment