Известие

Collapse
No announcement yet.

Още един брой в групата на пострадалите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нищо, така се калява характера.
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
      Нищо, така се калява характера.
      Да де,ама все пак.
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Така е , прав си.
        sigpic

Comment

ми да го приеме с насмешка бре айде сега, остана и за една емблема сълзи да роним по форума

аз като пуснах за мойта изкъртена емблема се смех, ни са оплаквах
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            ми да го приеме с насмешка бре айде сега, остана и за една емблема сълзи да роним по форума

Да,ама жените са по-чувствителни,а и е нормално да се тревожи за колата си особено когато труг и види сметката.
            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
              Да,ама жените са по-чувствителни,а и е нормално да се тревожи за колата си особено когато труг и види сметката.
              Я пъ съм останал с впечатление, че мъжете се ядват повече с колите
              Иначе каква насмешка. В началото се зададоха няколко въпроса и се намериха няколко души, които да обърнат нещата. От там нататък се включиха форумните моралисти. После се появиха няколко коментара съвсем в страни от темата и ей на - бълвоча в готов. Ако някой трябва да се намеси то това са модераторите. Не разбирам защо се нервирате вие. В краен случай авторката на темата винаги може да поиска да се заключи.
              А това кой как ще разбира писанията на другите....еми интернет комуникации бре. Ако някой от вас успее да придаде емоцията, чувството и тона, който всъщност влага, само чрез писане в средата "непознат-непознат" май ще е първия! От къде знаете дали докато пиша това се хиля, рева или пък съм гол?
              Last edited by detelazurno; d.m.y г., 11:36.
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Проблема е сериозен човече, ние се подограваме ама има хора изпадат в дълбоки депресии от подобни неща.Не виждаш ли ? Коня веке е у ряката..
                Range Rover Vogue 4.4
                Rexton 270 cdi
                Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

went da horse into da rivar ?
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Темата се разви напълно логично.Иначе трябваше да се превърне в някаква трагедия.Или в нищо.
                    Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                    В краен случай авторката на темата винаги може да поиска да се заключи.
                    Ако се заключи темата, автоматично се дриска в друга.По-добре да се пръцка тук.
                    От къде знаете дали докато пиша това се хиля, рева или пък съм гол?
                    Ако следваме логиката, ревеш.
                    Коментара ти е очевидно сериозен, значи не се хилиш.Студено е да си гол.........то много варианти не останаха.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                      .....
                      Ако следваме логиката, ревеш.
                      Коментара ти е очевидно сериозен, значи не се хилиш.Студено е да си гол.........то много варианти не останаха.
                      Хахахах. Обаче не си отчел факта, че аз не съм никак зиморничев, така че не се знае Сега освен да кажеш, че рева гол.... Хахаха

Comment

Хахахах. Обаче не си отчел факта, че аз не съм никак зиморничев, така че не се знае Сега освен да кажеш, че рева гол.... Хахаха
                        big brother is watching you
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

big brother is watching you
                          Стига, че тръпки ме побиват. Имах една съседка под мен която ми разправяше, че познава кога ходя аз и кога има други хора. Също така твърдеше, че чува всичко и знае какво правя

Comment

Стига, че тръпки ме побиват. Имах една съседка под мен която ми разправяше, че познава кога ходя аз и кога има други хора. Също така твърдеше, че чува всичко и знае какво правя
                            ай толд ю

биг брадър ис уочинг ю
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Сега освен да кажеш, че рева гол.... Хахаха
                              Епа знам ли?Може да ревеш защото си гол.Ама гледам, смееш се.........Ту ревеш, ту се смееш..................... па и си гол на всичкото отгоре..........не мога да те разбера.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                                Моята я свалиха миналата година, докато се пържех на Аспаруховия плаж.
                                Е - определено не бях на платен паркинг, но като че ли не в това е въпросът.

С трепет чакам момента, в който ще се наложи да си смъкваме чистачкте при паркиране и да ги бодваме преди твръгване.
                                ми аз го правя ...скоро си купих едни Ирмшер и си ги прибирам вечер
                                In God we trust, all others pay cash.
                                Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                                Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Working...
                                X