Известие

Collapse
No announcement yet.

Трифон зарезан или св. Валентин ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Трифон зарезан или св. Валентин ?

Е кой какво ще празнува дали Трифонзарезан с някои Трифон и много винце или Празника на влюбените.Може да се похвалите и какво ще земете или как ще изненадате половинката.Или какво изобщо сте замислили за които и да е от двата празника.
    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Ами аз ще празнувам Св.Валентин,понеже синъ ми има имен ден и деня на влюбените.И като се замисля май се превръща в Трифон зарезан
    Last edited by Xtrime7; d.m.y г., 07:36.
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Трифон Зарезан е православен празник. Свети Валентин е католически празник. Аз съм православен християнин.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ако зависи от мен - трифон зарезан, ама жената не дава
        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
        BMW 328i

Comment

всяка година, братче, всяка година
          и винаги едни и същи коментари
          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Трифон Зарезан е православен празник. Свети Валентин е католически празник. Аз съм православен християнин.
            Аз пък не страдам от такива скрупули. Резервирал съм 3 нощувки в приятен хотел с половинката и смятаме да си прекараме готино, без да определяме какво точно празнуваме.

---------- Post added at 10:55 ---------- Previous post was at 10:54 ----------

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
            Ами аз ще празнувам Св.Валентин,понеже синъ ми има имен ден и деня на влюбените.И като се замисля май се птрвръща в Трифон зарезан
            Ами то разликата е главно в количеството алкохол
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

я че се напием, па ше го измислим на другата сутрин кво съм празнувал
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                Аз пък не страдам от такива скрупули. Резервирал съм 3 нощувки в приятен хотел с половинката и смятаме да си прекараме готино, без да определяме какво точно празнуваме.[COLOR="Silver"]
                Е в това няма лошо, и аз смятам така да направя. Това, което ме дразни, са разните "валентинки" и тем подобни.

---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:22 ----------

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                я че се напием, па ше го измислим на другата сутрин кво съм празнувал
                You're the man!!!
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F0%E5%E7%E0%ED

Comment

Българският вариант се нарича "Свети Трифон-Валентин".Като се нафърляме и се обичаме.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Българският вариант се нарича "Свети Трифон-Валентин".Като се нафърляме и се обичаме.
                      haxhaxhahahahhahaahahahha
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Ние, Българите от новото време, за разлика от нашите предци все повече забравяме и не почитаме собствените си празници и личности. За сметка на това обаче, развиваме невероятно чуждопоклонничество и се поддаваме на всякакво влияние, независимо от характера му.
                        В случая интересното е, че на тази дата католическата църква почита св.св.Кирил и Методий, но ние това даже и не го знаем.

Ама такива сме вече явно, цялата ни житейска философия се свежда до "яденье, пиенье и некоя сгодна женица".
                        А ...Трифон заминава в историята, както и българските лозя всъщност! Айде берекет да е! Наздраве!
                        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          ...Това, което ме дразни, са разните "валентинки" и тем подобни.
                          То западните кичове и на мен са ми дошли до гуша, особено около Рождество Христово, което е един от най-големите християнски празници. Общо взето, през декември нито телевизията става за гледане, нито радиото - за слушане. Да не говорим за танцуващите и "пеещи" белобради старци по улици, пазари и базари ...
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

И двете
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                              Ние, Българите от новото време, за разлика от нашите предци все повече забравяме и не почитаме собствените си празници и личности. За сметка на това обаче, развиваме невероятно чуждопоклонничество и се поддаваме на всякакво влияние, независимо от характера му.
                              В случая интересното е, че на тази дата католическата църква почита св.св.Кирил и Методий, но ние това даже и не го знаем.

Ама такива сме вече явно, цялата ни житейска философия се свежда до "яденье, пиенье и некоя сгодна женица".
                              А ...Трифон заминава в историята, както и българските лозя всъщност! Айде берекет да е! Наздраве!
                              Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                              То западните кичове и на мен са ми дошли до гуша, особено около Рождество Христово, което е един от най-големите християнски празници. Общо взето, през декември нито телевизията става за гледане, нито радиото - за слушане. Да не говорим за танцуващите и "пеещи" белобради старци по улици, пазари и базари ...

съгласен
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                              X