If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е кой какво ще празнува дали Трифонзарезан с някои Трифон и много винце или Празника на влюбените.Може да се похвалите и какво ще земете или как ще изненадате половинката.Или какво изобщо сте замислили за които и да е от двата празника.
Трифон Зарезан е православен празник. Свети Валентин е католически празник. Аз съм православен християнин.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
всяка година, братче, всяка година
и винаги едни и същи коментари
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Трифон Зарезан е православен празник. Свети Валентин е католически празник. Аз съм православен християнин.
Аз пък не страдам от такива скрупули. Резервирал съм 3 нощувки в приятен хотел с половинката и смятаме да си прекараме готино, без да определяме какво точно празнуваме.
---------- Post added at 10:55 ---------- Previous post was at 10:54 ----------
Аз пък не страдам от такива скрупули. Резервирал съм 3 нощувки в приятен хотел с половинката и смятаме да си прекараме готино, без да определяме какво точно празнуваме.[COLOR="Silver"]
Е в това няма лошо, и аз смятам така да направя. Това, което ме дразни, са разните "валентинки" и тем подобни.
---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:22 ----------
я че се напием, па ше го измислим на другата сутрин кво съм празнувал
You're the man!!!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Ние, Българите от новото време, за разлика от нашите предци все повече забравяме и не почитаме собствените си празници и личности. За сметка на това обаче, развиваме невероятно чуждопоклонничество и се поддаваме на всякакво влияние, независимо от характера му.
В случая интересното е, че на тази дата католическата църква почита св.св.Кирил и Методий, но ние това даже и не го знаем.
Ама такива сме вече явно, цялата ни житейска философия се свежда до "яденье, пиенье и некоя сгодна женица".
А ...Трифон заминава в историята, както и българските лозя всъщност! Айде берекет да е! Наздраве!
...Това, което ме дразни, са разните "валентинки" и тем подобни.
То западните кичове и на мен са ми дошли до гуша, особено около Рождество Христово, което е един от най-големите християнски празници. Общо взето, през декември нито телевизията става за гледане, нито радиото - за слушане. Да не говорим за танцуващите и "пеещи" белобради старци по улици, пазари и базари ...
Ние, Българите от новото време, за разлика от нашите предци все повече забравяме и не почитаме собствените си празници и личности. За сметка на това обаче, развиваме невероятно чуждопоклонничество и се поддаваме на всякакво влияние, независимо от характера му.
В случая интересното е, че на тази дата католическата църква почита св.св.Кирил и Методий, но ние това даже и не го знаем.
Ама такива сме вече явно, цялата ни житейска философия се свежда до "яденье, пиенье и некоя сгодна женица".
А ...Трифон заминава в историята, както и българските лозя всъщност! Айде берекет да е! Наздраве!
То западните кичове и на мен са ми дошли до гуша, особено около Рождество Христово, което е един от най-големите християнски празници. Общо взето, през декември нито телевизията става за гледане, нито радиото - за слушане. Да не говорим за танцуващите и "пеещи" белобради старци по улици, пазари и базари ...
Comment