Известие

Collapse
No announcement yet.

"Пътни съоръжения"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "Пътни съоръжения"

Нека темата бъде за авторски снимки на тема "Предимствата да сме в ЕС" или по друг начин казано...по зле от това няма накъде. Какви ли не изобретения съм виждал по пътя, нашенското въображение край няма.
    Давам началото!
    p.s. имам съмнение, че модераторите ще сметнат темата, като част от забавните картинки, но все пак си мисля, че доста може да се развие точно на тази тема.
    Attached Files
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Няма лошо в съоръжението - по-добре това отколкото нищо.
    На пролет ще сложат бетонов капак, само че не е ясно коя година.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Преди време бях публикувал тук една снимка на дупка, в която беше сложен фотьойл
      sigpic

Comment

Куку , той фотьоила е за почивка , докато сменяш спуканата гума
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Това ми е като миньор който ми маха...
          sigpic
          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
          0889 636 093

Comment

Кво не му аресвате не мога да разбера, всичко си е нормално, все пак винетка за общ пътища не се плаща, вий какво искате.......аз даже се чудя защо изобщо им слагат капаци.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Кво не му аресвате не мога да разбера, всичко си е нормално, все пак винетка за общ пътища не се плаща, вий какво искате.......аз даже се чудя защо изобщо им слагат капаци.....
              И аз това се чудя Ники. Това е една много добра превантивна мярка, ако случайно задремеш зад волана. Се люснеш у шахтата и пак си на пътя.
              sigpic
              Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
              Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
              Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Ми да, те да се радват че не са почнали да сеят дървета на осевата линия - тъкмо да избегнат опасноста да влязат колите в насрещното......идея за милиони е на местата дето изпреварването е забранено да се сеят дървета......ще изпреварват кога ме няма.....хем куките ще имат повече свободно време да помагат на бабичките да пресичат.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Ми да, те да се радват че не са почнали да сеят дървета на осевата линия - тъкмо да избегнат опасноста да влязат колите в насрещното......идея за милиони е на местата дето изпреварването е забранено да се сеят дървета......ще изпреварват кога ме няма.....хем куките ще имат повече свободно време да помагат на бабичките да пресичат.....
                  Тогава ще започнат да правят змиорки между дърветата - то не е една беля.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Аз викам темата да остане за абсурдите по българските пътища и леко да се преименова....

В полза на това, ще дам 4 мои авторски снимки
                    Снимка 1: Изчакаха червеното и тръгнаха на зелено...аз карах зад тях.
                    Снимка 2: Кука без колан..
                    Снимка 3: Първо го бутаха, а после му писаха фишче...една беля да беше..
                    Снимка 4: Хладилник по средата на бул.Александър Стамболийски в София близо до Мола...(впрочем като го преместих всички части си бяха по него и изглеждаше здрав )
                    Attached Files
                    Last edited by VFTI; d.m.y г., 14:49.
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

какъв е извода ? като видиш мангали да бутат врата по голям булевард ги пращаш да помагат на куките с бутането на аудита, за да могат те да се возят със закопчани колани, за всеки случай, ако просто ей така се покаже здрав хладилник на голяма улица и се натресат в него
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                        Аз викам темата да остане за абсурдите по българските пътища и леко да се преименова....

В полза на това, ще дам 4 мои авторски снимки
                        Снимка 1: Изчакаха червеното и тръгнаха на зелено...аз карах зад тях.
                        Снимка 3: Първо го бутаха, а после му писаха фишче...една беля да беше..
                        Снимка 4: Хладилник по средата на бул.Александър Стамболийски в София близо до Мола...(впрочем като го преместих всички части си бяха по него и изглеждаше здрав )
                        Аз като гледам снимката с хладилника, си мисля, тея смотани куки дето минават покрай него, не можаха ли да спрат и да го преместят те?!?!?!?!?!?!?!?
                        Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                        Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                        Alfa Romeo 90 2.0 '87
                        sigpic

Comment

Дааа бе ще го преместят..Нали бързат за поредните 10лв. защото някой е забравил да си залепи стикерчето на Гражданската Отговорност, понеже се плаща на вноски...

Пък и представяш ли си да спрът?!? И да извършат физическа дейност?!? Ами ако им приседнат поничките в гърлото? И айдее после още някое семейство без баща...

Иначе и при "влачещата врата" имаше куки, ама явно пак идваше обедната почивка и тогава пак не спряха.....

П.П Снимките са от миналата година...

ЕДИТ: Дааа тоя ме видя че го снимам, ама бях в градския транспорт и нямаше какво да направи..Иначе сигурно щеше да ми се прави на велик
                          Last edited by VFTI; d.m.y г., 17:44.
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                            Абе тоя разбрал ли е че го снимаш, да се беше усмихнал малко, що не му каза да каже "Пържола" че тогава да го щракнеш......

Comment

Относно снимките на VFTI:
                              1.Хората си спазват правилника,защо да ги глобяват.На зелено са тръгнали За съжаление това може да се види само при нас.
                              2.Съмнявам се ,че ще видиш някоя кука с колан.
                              3.Как да не му напишат фиш-а за бутането...
                              АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                              http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Working...
                              X