Известие

Collapse
No announcement yet.

"Пътни съоръжения"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако искате, може да не наблягаме на коментарите, нещо по конкретно. Идеята на Венци ми харесва...да бъдат публикувани фотоси на абсурдите по Бг пътищата.
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Ще нащракам някоя друга интересна снмимка и ще пусна. Но като първи пост в тая тема ми е чудно... Как да му се невиди върви канализацията в София?! (да това си е точно една от тези пътни недомислици). Винаги съм си задавал този въпрос когато видя 2-3 канала на разстояние максимум метър един от друг, но не само по дължина ами и по ширина! Е как криволичи тоя канал от долу бе?! Малоумен строител да си не можеш да го направиш така. Освен това явно и върват на зиг-заг, защото всяка такава двойка канали се избягва на зиг-заг. Това сигурно е някаква нова технология, според която има по-добро оттичане ама явно не съм наблегнал достатъчно на преносните процеси
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
        Ще нащракам някоя друга интересна снмимка и ще пусна. Но като първи пост в тая тема ми е чудно... Как да му се невиди върви канализацията в София?! (да това си е точно една от тези пътни недомислици). Винаги съм си задавал този въпрос когато видя 2-3 канала на разстояние максимум метър един от друг, но не само по дължина ами и по ширина! Е как криволичи тоя канал от долу бе?! Малоумен строител да си не можеш да го направиш така. Освен това явно и върват на зиг-заг, защото всяка такава двойка канали се избягва на зиг-заг. Това сигурно е някаква нова технология, според която има по-добро оттичане ама явно не съм наблегнал достатъчно на преносните процеси
        Доколкото си спомням имаш претенции да се занимаваш със строителство - тогава би трябвало да знаеш, че по улицата вървят различни инсталации и това, че виждаш външно еднакви по вид капаци не значи, че са само на една от тях.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Явно ме бъркаш с някой. Не се занимавам със строителство освен когато правих ремонт в нас
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            Явно ме бъркаш с някой. Не се занимавам със строителство освен когато правих ремонт в нас
            Сори, тогава звучеше много убедително, като че ли цял живот само плочки си слагал - не, че много ти повярвах на написаното.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Имаме чисто ново съоръжение....от субсидийте на ЕС-то. Многофункционално....нещо като кръгово, еко, визуално е чудно, а и по Нова година, може ракетите да си поставяш.
              Attached Files
              sigpic
              Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
              Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
              Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Working...
              X