Махвам с ръка при разминаване, не святкам, щото мое да си помисли че има куки пред него......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Поздравявате ли като видите други Алфи на пътя?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениепонякога да понякога не но внаги отвръщам
Пък, като ме изгледат странно - много важно, ще си разплета чорапите.
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениене
Comment
-
Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщениеАз поздравявам само 156 и то извънградско, в градски условия не.
аз поздравявам с аварийкиняма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМоят поздрав се изразява със задължително пропускане пред мен на Алфа чакаща от път без предимство.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Готино е, че все пак има хора, които си дават труда да го правят, а аз се бях отчаял, че съм единственAlfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеАз поздравявам с пресвяткане само извън града . Когато карам в града не присвяткам щото ги знам всичките какви са "фенове"
Правен отговор.!!!Тука при нас е такаАlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Аз светкам с фаровете кат се сетя,обикновенно давам път на алфите,а като видя 155 или 166 винаги карам зад тях или пред тях,много е готино като стане колона и хората гледат странно-хахахахAlfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
По възможност давам път от улици без предимство (но това не го правя само с Алфи), мигам понякога със предни или задни светлини за мъгла, но забелязвам, че обикновено няма реакция.
Е случва се да не видя някой как ми светка или ми маха... все пак неща за гледане на пътя бол.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Аз преди се опитвах да поздавявам другите алфи с дългите ако са пред мен и с габаритите за мъгла ако непосредствено зад мен. Когато ми отвърнат е готино, но напоследък се навъдиха много псевдо-алфисти, които едва ли посещават този форум.Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)
Comment
Comment