Известие
Collapse
No announcement yet.
Решение на проблема с псуването на пътя
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеХм... друго си е човек да си каже.
Олеква нек`си"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеХм... друго си е човек да си каже.
Олеква нек`си156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениенек' си може някой да ядосаш и да реши да скача на бой
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеДруго си е да му го кажеш личноПървоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеИ искрено. . .
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеЗат'ва са монтирани ел. джамци цъкаш копчето и... с колкото глас имаш поздрави за които роднини се сетиш ... после черта. . .
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеЗат'ва са монтирани ел. джамци цъкаш копчето и... с колкото глас имаш поздрави за които роднини се сетиш ... после черта . . .Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеПонЕкога след чертата следват бели петна, ама това е една друга тема, с твърде много подробности156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Айде още една светеща гъзария да имат да си слагат "гъзарите"...
Ама като гледам тъпо е решено. За всяко изражение различно копче....като чели по цял ден малко цъкам пред компютъра пък и в колата като се кача... Аз вярно, че обичам да има повечко копчета ама поне да вършат работа. Като го направят с някакъв датчик, който да улавя мисловната ми дейност в резултат на което на предния капак на тоя на който се карам да излиза моята холограма която да изиграе цялото словоизлияние и жестикулиране което ми идва отвътре ще е по-добреА най-добре ще бъде ако има и обратна връзка тоя датчик та да донесе съответното задоволство обратно в мозъка ми.
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеАйде още една светеща гъзария да имат да си слагат "гъзарите"...
Ама като гледам тъпо е решено. За всяко изражение различно копче....като чели по цял ден малко цъкам пред компютъра пък и в колата като се кача... Аз вярно, че обичам да има повечко копчета ама поне да вършат работа. Като го направят с някакъв датчик, който да улавя мисловната ми дейност в резултат на което на предния капак на тоя на който се карам да излиза моята холограма която да изиграе цялото словоизлияние и жестикулиране което ми идва отвътре ще е по-добреА най-добре ще бъде ако има и обратна връзка тоя датчик та да донесе съответното задоволство обратно в мозъка ми.
Достатъчно щеще да е, ако се бяха сетили да нашляпат и бутонче, при чието натискане да се изобразява светеща конфигурация от три пръста, между които средният да е силно изпъкнал. Сега е постничко.
@ Пепо, не у всеки дреме художническият талант, присъщ на рисувачите от Пайнер - там могат и тотално ненарисуваемото да направят (така поне се твърди) приятно за гледане
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеДостатъчно щеще да е, ако се бяха сетили да нашляпат и бутонче, при чието натискане да се изобразява светеща конфигурация от три пръста, между които средният да е силно изпъкнал. Сега е постничко.
@ Пепо, не у всеки дреме художническият талант, присъщ на рисувачите от Пайнер - там могат и тотално ненарисуваемото да направят (така поне се твърди) приятно за гледане
По-натурално е некси166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеАбе кака, що да правят разни бутончета, като може гордо да развееш въпросната конфигурация от три пръста с преобладаващ среден с лявата ръка през отворения джам високо над колата?!...
По-натурално е некси
Крайно време е да пробвам, да му се не види, поводи дал Бог. Ще пуша малко с дясната ръка и туй то
Разсъжденията в последните постове бяха по-скоро в посока подобряване качествата на новата джвъчка, с цел повишаване нейното търсене (цена?)
Comment
Comment